• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Buik / Navel droom picture

Buik / Navel droom picture

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 07:00

Visioenen of dromen over de buik vertellen je over het centrum van het leven en de huidige status van de situatie, je leven, je reacties en mogelijkheden in je leven. Een andere uitleg is natuurlijk bewustwording, liefde, emoties, en genegenheid die de balans vormen. Daarnaast is de buik ook verbonden met je zonnevlecht chakra 

Een andere uitleg is dat het centrum van het leven op zoek is naar balans. Je kunt ook denken aan het zoeken van mogelijkheden om jezelf te zuiveren, je grenzen aangeven en jezelf terug trekken ( inclusief je energetische koorden) Een andere uitleg is dat buik dromen ook bewustwording van het feit dat weerspiegelen - goede voeding, gezond leven, voor jezelf zorgen enzovoorts. Het is de kern van je heel wezen, je bron, je basis en alles wat hiermee verbonden staat.  Buik dromen hebben vaak een duidelijke betekenis van bewustwording. Let goed op jezelf, je energie en kijk vanuit dit moment hoe of wat je mag gaan doen, kijk hoe je stroomt, dit kan zowel positief als negatief zijn.  

 

 

Heb je buikpijn in je droom of visioen dan vertelt dit je dat je uit balans bent, geven en nemen, maar ook energie die niet stroomt zoals het zou moeten. Je verbinding met hogere dimensies en/of andere mensen, levenslagen ( tweelingzielen, zielsmaatjes) enzovoorts. Een aanvulling is dat je een bewustwording kunt ervaren dat de huidige situatie niet meer passend is, je word je bewust dat je moet loslaten, de situatie is niet gezond meer. Een andere uitleg is dat het centrum van het leven uit balans is, zoek mogelijkheden om jezelf te zuiveren, je grenzen aangeven en jezelf terug trekken ( inclusief je energetische koorden) 

  

 

Dromen en visioen over de navel vertellen je over de balans van het lichaam, de verbinding met het hiernamaals, de verbinding met je geliefde, vrienden, kennissen of werkgevers. De navel is een van de belangrijkste delen van het leven, het geeft de mogelijkheden, de status en situaties weer, je moet de navel zien als het symbolische centrum van energie, en de kracht die je lichaam ontvangt, uitstraalt en verwerkt.

De navel vertelt je ook over de lichamelijke en spirituele grenzen die je aangeeft, of niet heb aangegeven in je leven. Vanuit de navel stroomt het energetische koord naar alle verbindingen die je maakt in je leven en/of verleden (vorige levens) vanuit deze energie handel je in de droomwereld en in je waakbestaan. Het is tijd om oude ongezonde verbindingen door te knippen. Maar je kunt ook denken aan zielsverbindingen, tweelingzielen enzovoorts omarmen, te vertrouwen, te laten stromen en/of te verbreken. 

   

Dromen over je navel kan dus gaan over onbalans iemand/iets wat dus energie kost en/of te veel ontvangen enzovoorts. Let dus goed op wat je ziet, wat je voelt en/of hoe je dromen over de navel ervaart.  Het is de kern van je heel wezen, je bron, je basis en alles wat hiermee verbonden staat. De Navel chakra is een belangrijke droomverbinding die niet vergeten mag worden, dit kan een signaal zijn dat dit uit balans is, de aura en/of je persoonlijke grens heeft de aandacht nodig. 

Navel dromen hebben vaak een duidelijke betekenis van bewustwording. Let goed op jezelf, je energie en kijk vanuit dit moment hoe of wat je mag gaan doen, kijk hoe je stroomt, dit kan zowel positief als negatief zijn.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.