• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Rapunzel droom picture

Rapunzel droom picture

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over Rapunzel duiden op het gevoel hebben dat je opgesloten zit in een situatie of relatie, je moet zoeken naar oplossingen. Dit soort dromen gaan altijd over de door jezelf op getrokken beperkingen, grenzen en vastzittende ervaringen. Misschien heb je het gevoel dat je onbereikbaar bent voor mensen, alsof je in een hoge toren woont en niemand ziet je zitten.  

Dit kan zowel spiritueel zijn als ook geestelijk, maar ook lichamelijk en/of uiterlijke verschijningsvorm. De toren weerspiegeld je eigen grenzen, je persoonlijk toren, je hart, je bron, je basis en dan vooral begrenst naar de buitenwereld of jezelf toe.  

 

De andere kant vertegenwoordigt ook de armoede, tegenslag dit kan zowel geestelijk als ook waakbestaan armoede zijn. Een aanvullende uitleg is een gevoelsverklaring van misschien heb je niet de mogelijkheid om uit de problemen of obstakels te komen. Een andere uitleg is, dat rijkdom niet altijd in geld of materieel geluk zit, maar ook in andere vormen zoals tijd, kennis, mogelijkheden en wijsheid, innerlijke geluk en gezondheid. Daarnaast staat rapunzel ook voor negatieve ervaringen met autoriteit en niet het vermogen hebben om op dit moment zelf te beslissen en/of het gevoel te hebben dat dingen al vast staan (geen eigen lotsbestemming).  

   

Rapunzel dromen kun je vergelijken met gevangenis dromen en toren dromen. 

Als aanvullende droomverklaring staat rapunzel ook voor doorzettingsvermogen, je afschermen voor negatieve energie, trilling en spirituele mensen / situaties die je niet wilt aantrekken enzovoorts. Hooggevoeligheid en afzonderen van de buitenwereld, bescherming van je levensdoel, doelstellingen en/of opdrachten. De verbinding zoeken met hogere dimensies en zielspoorten, het universum, god, engelen, gidsen en/of waarmee je een verbinding hebt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.