• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Binge Watching droom picture

Binge Watching droom picture

Gepubliceerd op 19 september 2021 om 07:00

Dromen waarin je aan het Binge Watching bent vertelt je dat je als het ware passief toekijkt hoe het leven aan je voorbijgaat. Het staat ook voor inzichten willen hebben op wat je in het verleden hebt meegemaakt. Het is belangrijk dat je tijdens het Binge watching nagaat wat er parallel loopt met je eigen leven en dan vooral je waakbestaan leven. 

  

Daarnaast kan het kijken van series ook verslavend gedrag weerspiegelen in je waakbestaan. Met als aanvulling hierop het steeds herhalen van situaties, ervaringen en emoties, gevoelens enzovoorts, alsof je het steeds het gevoel wilt oproepen dit kun je zowel positief als negatief ervaren. In dit soort dromen en visioenen zit een groot bewustwordingsproces van het feit dat je jezelf projecteert op de serie, de hoofrolspeler, de emotie en alles wat het bij je oproept. 

     

De karakters vertegenwoordigen je eigen karaktereigenschappen, het is je persoonlijke levenservaring. Een andere uitleg is dat je zelfreflectie als een serie voorbij laat komen om hiervan te leren. Een belangrijke uitleg is dat Binge Watching de weerspiegeling, indruk of reflectie is, van dat wat je hebt gekeken, alsof je het opnieuw beleeft en jezelf erin herkent.   

 

Dromen en visioenen over een serie (Binge Watching) geven ook een scheppende kracht aan, aantrekken van dat wat je wilt in het leven; dromen waar maken; visualiseren en manifesteren enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat de serie de weerspiegeling vertegenwoordigd de vraagstelling is wat wil ik; waar gaat het naar toe en het krijgen van de juiste kennis, inzicht en mogelijkheden.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.