• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Dadelpalm / Dadeltak droom picture

Dadelpalm / Dadeltak droom picture

Gepubliceerd op 18 september 2021 om 07:00

De dadelpalm in je droom of visioen vertelt je dat je de hulp vind, krijgt, het zorgt voor een zachte en zuiverende innerlijke groei die je de juiste energie geven zodat je het juiste pad kunt vinden. Je plukt de vruchten van alles wat je in het verleden hebt geplant. Het is de zachte energie die je zo diep raakt, je laat stralen maar vooral je diepste kern raakt; kijk eens wat dieper, doorgrond jezelf, graaf iets verder dan dat je in eerste instantie zou doen.

 

De dadelpalm, dadeltak geeft daarnaast ook een verwijzing naar je wortels, je basis, je hart, al je chakra's en je zielswortels. Het weerspiegeld hoe je in het leven staat. Met als aanvulling de bewustwording naar je verleden, heden en toekomst, maar vooral hoe je er tegenaan kijkt en/of hoe stevig je levenswortels in de grond staan. Het is de groei potentieel, de vrucht (dadel) geeft dan ook een spirituele zwangerschap van je dromen, wensen en idee weer. Het kan natuurlijk ook een vruchtbaarheid, baby en zwangerschap weerspiegelen die naar je toekomt en/of in je leven aanwezig is. 

 

 

De spirituele boodschap van de prachtige dadel (Latijnse naam) Phoenix Dectylifera. De dadel brengt je de innerlijke rust die je zoekt, het is rustgevend en ontspannend. De dadel geeft je de juiste hoeveelheid energie om alles te onderzoeken...…. Je verleden, je heden en zelfs je toekomstplannen worden zichtbaar als je de dadel in je leven toelaat.

De dadel versterkt de diepste verbinding met jezelf, je ik en ondersteund daardoor op een geweldige manier je dagdromen, meditaties en visioenen. De dadel raakt je kruinchakra aan, geeft je balans en ondersteund je vrouwelijke energie; de dadel zorgt voor balans tussen werk en privé, tussen dromen, wensen en realiteit. De dadel heeft een innerlijke rustige en doeltreffende werking op heel je wezen, spiritueel groeien en ontwikkelen staan daardoor in stroomversnelling. Het is de dadel die je zo diep raakt op ontspannend niveau, rust en balans. Spirituele lessen en geloofsovertuiging, het samen delen van de energie.

Gelijkgestemde die een hogere trilling hebben de dadel is verbonden aan 5de, 6de en zelfs 7de dimensie energie en raakt vooral de hogere spirituele dimensies en trillingen.

 

Open jezelf voor de prachtige energie die je vanuit de dadel kunt ontvangen zodat je chakra's je spirituele wezen, je ziel, spirit en het universum volledig samenkomen. Je gaat ontwaken, je voelt het trillen van de hogere energie die om je heen aanwezig maar tot nu toe misschien nog niet merkbaar of tastbaar was.

Je ervaart groei en ontwikkeling op het persoonlijke vlak maar je kunt ook denken aan levenslessen uit vorige levens en klaar maken voor de toekomstige lessen. Daarnaast heft de dadel, dadeltak, dadelschors, dadelwortel de negatieve energie op, magie, rituele en andere ( negatieve, donkere energie) vormen die aan je vast zitten, en/of waarbij je jezelf niet prettig voelt.    

 

De diepe verbinding met spirit, universum en je zielsfamilie. Laat de zachte dadel energie stromen en open je hart voor balans tussen werk en privé, geven en nemen en balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Het is de dadel die je aanspreekt of spraak jezelf de dadel aan?.

 

Het lot, Het heeft zo moeten zijn ervaring maakt plaats voor ik kan dingen aanpakken, dromen komen uit, positieve gedachtes zorgen voor wonderbaarlijke kansen en mogelijkheden er is meer dan alleen dit. Het is een bewustwordingsproces dat er door de dadeltak wordt aangeraakt en hele zachte maar diepe positieve veranderingen teweegbrengt. Je ervaart de hoogste trilling op spiritueel niveau, wakker worden uit je spirituele slaap, gelijkgestemde vinden en groeien naar de hogere spirituele frequenties. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.