• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Chocolade droom picture

Chocolade droom picture

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over chocolade vertellen je over de motor van het geluksgevoel, even de zorgen en problemen vergeten. Een ander uitleg is dat je goed zorgt voor personen die van jou afhankelijk zijn, moederlijke of vrouwelijke liefde uitstraalt. Nog een andere uitleg is dat chocolade staat voor betere financiële mogelijkheden, kennis en vrouwelijke kracht die je tot nieuwe kansen brengt.

Als alternatieve uitleg kan chocolade dromen verwijzen naar de vrouwelijke cyclus (hormonen) ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm. Een aanvulling hierop is verlangen, verslavend gedrag of vast zittende patronen die op dit moment belangrijk zijn in je leven en/of een bewustwordingsmoment in je leven. 

  

 

Het drinken van chocolade in je droom of visioen vertelt je dat het beter met je gaat, na een periode van tegenslagen en emotionele problemen. Een andere uitleg is dat je vrouwelijk energie aandacht nodig heeft, warmte, liefde en moedergevoelens als een tekort ervaart. Het vertelt je natuurlijk ook iets over de motor van het geluksgevoel, even de zorgen en problemen vergeten.

 

Het eten of het zien van een chocoladereep in je droom of visioen vertelt je dat je banden met kennissen en zakelijke relaties zullen worden aangescherpt, en verbeterd. Een andere uitleg is dat je aan de ene kant onafhankelijk wil zijn, en aan de andere wilt zorgen voor je medemensen, met als gevolg je verdeeld voelen of last hebben van twijfels.

 

Dromen of visioenen over bonbons en/of luxe chocolade duiden op veel ruimte op het financiële gebied en een verbetering tussen relaties en innerlijke gevoelens. Een andere uitleg is dat je geproefd hebt aan onafhankelijkheid en meer zelfstandigheid; dit haalt het goede in je naar boven. 

 

Bittere chocolade in je droom of visioen vertelt je dat je meest pure en ware zelf tot uiting komt, maar ook het ervaren van teleurstellingen of emotionele, geestelijke problemen en tegenslag.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.