• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kat / Poes droom picture

Kat / Poes droom picture

Gepubliceerd op 15 september 2021 om 07:00

Dromen over een kat of poes vertelt je dat je behoefte hebt aan ondersteuning, liefde, warmte en vriendschappen. Het verzorgende karakter komt hier naar boven en raakt je bewustwording aan. Een andere uitleg vertelt je dat je juiste meer behoefte hebt op dit moment aan materiële zaken, je bent meer aan geldzaken gehecht dan aan liefde en vriendschappen en hierin zit een moment van bewustwording van het feit dat.

 

Een andere uitleg is de verbinding met het hiernamaals, het universum en de ondersteuning vanuit je overleden geliefde, of overleden huisdieren, de Droom Familiars (Spirit Animals). Als aanvulde verklaring geeft een kat, poes aan dat je in een krachtige situatie zit of een situatie waarin je veel moed en trots mag tonen om succesvol te zijn. De Kat of poes geeft aan dat je sterk gemotiveerd bent in het leven, leiderschap, doorzettingsvermogen en trotsheid.

 

 

Dromen en Visioenen waarin een kat of poes verschijnt kan ook vertellen dat een kat of poes  zeven levens heeft en daarmee weerspiegeld het de bewustwording van het feit dat er sprake is van incarnaties (vorige levens, volgend leven). Je hebt alle tijd van de wereld en alle kansen van de wereld- het hoeft niet vandaag af, je bent niet te laat, je komt altijd op je pootjes terecht. Je bent op de juiste weg in het leven maak je zorgen, nieuwe kansen komen je kant op zodat je je wens of droom kunt vervullen.  Spiritueel staat de kat, poes, kitten ook in verbinding met de godin Bastet , de vrouwelijk cyclus ( vruchtbaarheid, overgang, menstruatie), de maan en alle stadiums van het leven 

Aanvullende kitten droom of visioen uitleg vertelt je je dat je behoefte hebt aan ondersteuning, liefde, warmte en vriendschappen vanuit het het innerlijke kind, speelsheid , onschuldig zijn. Het begin van alles en maar ook het verleden, je kindertijd, 7 levens en  het nemen van nieuwe stappen in het leven en/of je vorige leven (herinneringen) aan. 

 

 

Dromen of visoenen van een zwarte kat of poes, vertellen over het einde van een moeilijke periode. De weerspiegeling van de cyclussen van het leven, dood en wedergeboorte, de baby, het kind, de volwassenen, de oudere mens enzovoorts. Een andere uitleg is een meer door de mens zelf verworven gebruiksverklaring. Het zou een slecht voorteken zijn, het geeft een angstige negatieve veranderingen, hekserij, magie, tegenslagen, einde aan vriendschappen aan, je bent dus gewaarschuwd (Het is maar net wat je gelooft) en/of waar je verbinding mee hebt.

 

  

Een spinnende kat of poes in je droom of visioen vertelt je over tevredenheid, geluk, en wijsheid in zowel materiële of emotionele zaken. Je bent tevreden met wat je hebt bereikt in je leven. Geluk en mogelijkheden hebben je warmte gebracht. Spiritueel staat de kat, poes, kitten ook in verbinding met de godin Bastet , de vrouwelijk cyclus ( vruchtbaarheid, overgang, menstruatie), de maan en alle stadiums van het leven 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.