• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Schakelaar droom picture

Schakelaar droom picture

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 07:00

Een schakelaar in je droom of visioen vertelt je over het bewust aanzetten van begeleiding, hoop, inspiratie,  (innerlijke) verlichting en bevestiging in het leven. De schakelaar weerspiegeld je energie en dan vooral je hart, je bron, je basis, de stroming die er van en naar toeloopt, de schakelaar weerspiegeld dus altijd iets wat heel dichtbij staat wat aangezet mag worden of juiste stopt. Dit kan zowel licht als donker zijn, kennis, wijsheid, angst, woede, verdriet, emoties, tijd, inzicht, innerlijke stroming enzovoorts. 

 

Een andere uitleg gaat over inzichten, oplossingen, de weg zoeken in het leven, volg je gevoel en luister naar je ware zelf. Je ziet de kansen, je bent zelf het licht in de situatie of mogelijkheid. Je bent de persoon die op de schakelaar duwt en de schakelaar zelf die als het ware om gezet wordt. 

 

Een extra uitleg is dat de schakelaar ook je energie weerspiegeld, je pauze knop, je stop knop.  Het vertelt je iets over je kracht, je vermogen en je energie te stoppen of aan te zetten op het juiste moment. Een schakelaar weerspiegeld letterlijk hoe je je lichamelijk en geestelijk voelt. Het vertelt je iets over hoe je omgaat met alles om je heen dat energie kost, vreet en aantrekt. Maar ook hoe je het kunt verdelen en hoe je het kunt laten stromen - het kan zowel positief als negatief worden ervaren. 

  

Nog een aanvulling is dat de schakelaar ook je grenzen weerspiegeld, dit mag wel naar binnen en dat wil ik niet hebben. Je kunt denken aan de verbinding met je aura en je Zonnevlecht Chakra, Wortel Chakra en Sacraal Chakra want die zijn hieraan verbonden. Het gevoel van een externe invloed die als het ware op de stop knop duwt of die je als het ware aanzet kan ook in deze droom worden weerspiegeld. 

 

Let goed op waar de schakelaar op zit dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren - huis, computer, werk, muur, binnen, buiten, telefoon, tablet, navigatie, camera enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.