• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tapijt / Vloerbedekking droom picture

Tapijt / Vloerbedekking droom picture

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen ziet over een tapijt, kleed, vloerbedekking vertelt dit je iets over de manier hoe je je beschermt tegen de soms harde werkelijkheid of realiteit van het leven. Een andere droom of visioen uitleg is dat het tapijt staat voor luxe, comfort of rijkdom in het leven. Het is de manier waarop je in het leven staat; hoe je geaard bent, hoe je staat met blote voeten en hoe je naar het leven kijkt. 

 

Een tapijt, vloerkleed verbergt ook de (perfecte) oneffenheden, de perfecte onbalans van je ziel, je zielsopdracht in het leven en/of de situatie waarin je zit.  Een alternatieve uitleg is tapijt, kleed, vloerbedekking kan wijzen op een gevoel van iets dat versleten is, het vertelt je over tegenslag, afname van warmte, geen comfort, het verliezen van je waardigheid in een project of in je leven. Een andere uitleg is het bewust ervaren van armoede en eenzaamheid en problemen die je niet in de koude kleren gaan zitten.

De belangrijke uitleg is dat jezelf het tapijt, kleed, vloerbedekking weerspiegeld!, Je kunt denken aan hoogpolig, versleten, gaten, kleur, materiaal enzovoorts dat wat je ziet in je droom of visioen dat is hoe je ziel het ervaart ongeacht de situatie (het is je basis) - let hier dan ook goed op als je de droom gaat verklaren. 

 

 

Als je iets wilt verbergen onder het tapijt, kleed in je droom of visioen dan vertelt dit je over het voor jezelf wegstoppen en verschuiven van het obstakel die je moeilijk kunt overwinnen. Dit probleem stop je als het ware onder je huid, diep in jezelf, je bron, je hart, je basis, je hele wezen. Het kan dus iets zijn dat je echt helemaal niet kunt of wilt overwinnen en/of dat je helemaal in beslag neemt. Een ongezonde basis, oude wonden zijn nog aanwezig, vorige levenservaring die onder je huid zitten enzovoorts.  

Wees je bewust van het feit dat dit soort dingen vroeg of laat altijd weer aan de oppervlakte verschijnen, dat je het toch moet opruimen. Daarnaast kan er ook sprake zijn van angst om dingen onder ogen te komen en/of dat er sprake is van schaamte. Een andere uitleg is dat je bewust even iets wegstopt om het later te herzien, op het juiste moment, op de juiste manier of tijd enzovoorts. Luister met dit soort dromen of visioenen altijd naar je gevoel is het positief of negatief enzovoorts.  

 

 

Weven van en tapijt, kleed en/of er aan werken vertelt je het maken, verbinding van een solide basis. Het is de manier waarop je jezelf wilt presenteren, hoe jezelf voelt en hoe je de wereld in kijkt. Het in elkaar leggen van de rode draad, levensdraad, zielsopdracht enzovoorts. Je bent het kleed, de draad, de persoon die het maakt, naait, en ook in je huis neerlegt. Je basis is gevormd en nu ga je het in elkaar zetten en/of bewust van worden.

Een hele belangrijke uitleg is het aanleggen nieuwe verbindingen, lijntjes, connecties en energetische krachten weerspiegeld. Een andere uitleg is het weven van je eigen levens (web) tapijt, een kleed van dingen, mensen, situaties die belangrijk voor je zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.