• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kaarsvlam droom picture

Kaarsvlam droom picture

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 07:00

De vlam trilt zonder duidelijke droom of visioen oorzaak vertelt je dat er verandering komt in de huidige situatie. Dromen of visioenen waarin dit gebeurt staat in diepe verbinding met je ziel, je bron, je basis en hoe je voelt. De energie stroomt op dit moment goed en hard met andere woorden transformatie en het openen van je zielsvlam. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 

 

Dromen of visioenen waarin de vlam beeft vertelt je over een gevoel van onzeker zijn, onzekerheid, en/of twijfelen. Een aanvullende uitleg is het vertelt je over een nieuwe energie of een komende ontgoocheling, Dromen of visioenen waarin dit gebeurt staat in diepe verbinding met je  ziel, je bron, je basis en hoe je voelt.

De energie stroomt op dit moment vertwijfelend, onzeker en niet zo krachtig, met andere woorden  je kunt de ervaring hebben dat alles in je leven naar één kant trekt en of dat je in onbalans bent. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 

 

Als je kaarsvlam stevig brand vertelt je dat je alle kracht en energie gebruikt gaat worden. Een aanvullende droom of visioen uitleg hiervoor is dat een stevige sterke krachtige vlam je zielskracht, innerlijke power weerspiegeld. je zielsopdracht en je vorige levens en/of volgende passie vuurtje dat als maar weer doorstroomt. Daarnaast staat een goede krachtige vlam natuurlijk ook in verbinding met het universum, gidsen, helpers, elementenwezens zoals draken, vuurdevas enzovoorts.  Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 

 

Dromen over een knisperende vlam vertelt je over passie, het innerlijke vuur en je diepste oerbron. De kern van je hele wezen die krachtig straalt en sterk aanwezig is. Dromen of visioenen overeen knisperende vlam gaat een stapjes verder als het gaat over de verbinding met gidsen, helper en het universum dan tijdens een droom of visioen over een stevige brandende vlam. Een knisperende vlam vertelt je over het universum en het hiernamaals. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 


Dromen of visioenen over het puntje van de vlam (vuurtong) met een lichte kleur vertelt je succes, geluk en verbetering van de huidige toestand. Een nieuw innerlijke vuurverbinding, je ziel straalt en je innerlijke kracht. Je kunt vooral denken aan spirituele groei en ontwikkeling omdat het namelijk verbonden staat met je kruinchakra, je derde oog en je aura lagen. Een andere uitleg is dat er sprake kan zijn van de juiste zicht op de situatie, precies weten hoe en wat en/of waar het op bewustzijn niveau naar toegaat.  Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 

 

De vlam blijft rustig branden vertelt je over het gevoel hebben dat je de juiste verbinding maakt met dat waar je naar zoekt, maar vooral ook verbinding maakt met je meest pure zelf, je hart, je bron en je basis. Een aanvulling hierop is dat je tijd neemt om aandachtig luisteren naar alles wat je wilt en/of je intuïtie, je harte wensen en/of andere mensen die erbij betrokken zijn. Als extra aanvulling kun je ook denken aan de tijdnemen en onderzoeken, verbinding maken met je gidsen, helpers, je hart enzovoorts. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

Dromen of visioenen waarin de vlam klein is en/of weinig licht geeft vertelt je dat je voorzichtig mag /moet zijn met het nemen van beslissingen. Niet de juiste informatie, niet de juiste tijd enzovoorts, de vlam weerspiegeld namelijk precies hoe je voelt en hoe je op dit moment in het leven staat Het kan ook duiden op geen kracht hebben en/of geen interesse of geen zin. Sommige dingen moeten eerst groeien en/of aangewakkerd worden door je zielsopdracht, je passie, je bron, je basis, je hart. 

 

Een vlam die rank en slank is in je droom of visioen vertelt je iets over een angstige en/of negatieve ervaring in je leven of  de ervaring hebben van een verkeerde beslissing maken. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat.  Een aanvulling hierop je is dat je juist tot aan de sterren kunt rijken met je dromen en wensen.  Dat je opzoek bent naar het hogere, maar ook andere dimensies en gidsen, helpers, energie en trillingen. Een dansen of bewegende vlam in je droom of visioen vertelt je over het vinden van de juiste energie maar vooral ook de balans in het leven en/of de situatie waarin je zit. Bewustwordingsmoment en het vinden van de ware ik, beslissingen nemen en het oude achter je laten; daarnaast kan het dus ook twijfel zijn en/of het uitstellen van. Een andere uitleg is dat het de verbinding met het universum vertegenwoordigd. De hulp en de ondersteuning die je nodig hebt daarbij behoort ook de vermelding van de cyclus van het leven, de levensperiodes en het oude en het nieuwe. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 

 

 
Dromen of visioenen waarin plotseling de vlam dooft, of het zelf doven zonder oorzaak vertelt je over het stil zetten van de energie, situatie. Een aanvulling hierop is het ervaren van een signaal dat je beter opnieuw kunt beginnen, het kan ook een mogelijkheid zijn om opnieuw of anders te beginnen. Een andere uitleg is dat je tegenwerking kunt ervaren, vanuit jezelf of vanuit iemand anders. Vergeet niet dat de vlam jezelf weerspiegeld dus hoe je voelt en/of hoe je de vlam in je droom ervaart vertelt een hele hoop hoe je ook in het waakbestaan in je het leven staat. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.