• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Toermalijn droom picture

Toermalijn droom picture

Gepubliceerd op 11 september 2021 om 07:00

Toermalijn in je droom of visioen vertelt je over de manier waarop je op aarde staat, de toermalijn vraagt je om te aarde, een basis te vinden en daagt je uit om als het ware op je eigen billen te gaan zitten ongeacht de situatie waarin je zit. De toermalijn droom verbind je zowel met je donkere innerlijke eigenschappen ( demonen) en je leuke (zuivere witte) eigenschappen.

Met andere woorden het is niet wit of zwart het is grijs. Elke kleurlaag die zichtbaar is in de droom weerspiegeld de levenslagen (zielslagen), aura verbinding, je zielsverbinding en hoe je als het ware in elkaar zit en/of hoe de diepste kernen van je hele wezen met elkaar mee bewegen.  

 

De toermalijn dromen en visioenen helpen je bij verstoringen van buiten af- je blokkeert als het ware alles wat niet meer nodig is en/of wat niet tot je eigen energie behoort. Een andere uitleg is dat je op dit moment versterkt wordt door de nieuwe energiestroom vanuit het universum. Je gaat als het ware beter in je kracht staan en je brengt je hart (chakra)  in balans.

Let goed op welke kleur de toermalijn is dit vertelt je heel veel over de manier waarop je droom kunt verklaren en/of hoe je de droom ervaart, positief of negatief. Daarnaast zijn er heel veel verschillende kleur en kleurcombinaties of kleurlagen van deze prachtige steen te vinden, let dan ook goed op droom of visioenwereld hierin kan de toermalijn verschillende kleuren hebben elke laag, groef heeft een zielslaag als weerspiegeling 

 

  

 

 

Aanvullende Spirituele droominfo

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend je dromen en visioenen wereld. De toermalijn beschermd je tijdens het slapen, dromen, mediteren tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. In de droomwereld beschermd de steen je als een soort schild, droombubbel / droombescherming. Waardoor alle negatieve energie, ongewenste bezoekers, entiteiten, gidsen, helpers enzovoorts worden buitengehouden. Een aanvulling hierop is dat de Toermalijn droom je ook helpt de negatieve energie af te voeren, en om te zetten in positieve energie of dromen, visioenen. 

 

Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Daarnaast zijn er heel veel verschillende kleur en kleurcombinaties of kleurlagen van deze prachtige steen te vinden, let dan ook goed op droom of visioenwereld hierin kan de toermalijn verschillende kleuren hebben elke laag, groef heeft een zielslaag als weerspiegeling 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.