• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Horoscoop droom picture

Horoscoop droom picture

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 07:00

Als je een horoscoop ziet in je droom of visioen vertelt het je over de cyclus van het leven. Inzicht in jezelf en de verbindingen met de energie en de invloed van de sterren en planeten op ons als mens. De veranderingen komen met aanpassingen en veranderingen in het heelal gaan samen met de kosmos en zijn gestelde tijd en zones.

   

Horoscoop dromen gaan over bewustwording, inzicht krijgen in jezelf, je zielsopdracht en iedereen of alles wat er mee verbonden is. Vorige levens, vorige situaties en oude en nieuwe onbekende wegen of mogelijkheden, dromen over een horoscoop staan dicht bij jezelf en hoe je in het leven staat en hoe je in het leven handelt. Het is een verbinding met alle elementen en dimensies en natuurlijk alle sterrenbeelden.  

Het weerspiegeld "Je gave, je innerlijke kracht, je hart, je bron, de kracht van visualiseren, manifesteren enzovoorts". Het is een verwijzing naar bewustwording van het feit dat en het activeren van je pure zielsenergie en dat wat je in dit leven mag doen en/of wilt doen.  

 

Een andere spirituele uitleg is de verbinding met andere buitenaardse dimensies en natuurlijk de hogere 5de 4de, 6de dimensies hier op aarde. Daarnaast kan het verwijzen naar wakker worden en/of een signaal zijn naar het verbinding met het spiritueel zijn en/of natuur religie, heks, wicca enzovoorts.    

Als extra aanvulling het verwijst ook naar leilijnen en kristallen velden hier op de planeet - de verbinding hiermee en/of het signaal dat je hiermee kunt werken en/of mag werken. Je kunt natuurlijk ook denken aan de verbinding met de rode planeet en/of de trilling energie van andere planeten enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.