• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Handen droom picture

Handen droom picture

Gepubliceerd op 8 september 2021 om 08:26

Dromen of visioen over handen vertellen je over de manier van contact maken met alles om je heen, de hand zendt prikkels uit, zowel positief als negatief. Een andere uitleg is dat de hand een spiegeling of reflectie is van de energie van de gever en ontvanger. Nog een andere uitleg is de weerspiegeling tussen de grenzen en de verbinding die je maakt tussen mensen en het hiernamaals. 

Je vingers zijn je wegwijzers, je zielsroute en je diepste wensen en dromen worden hierdoor bewust zichtbaar. Het is de verbinding met het kosmische en daarnaast ook nog eens verbonden met je chakra's, je aura, je hele wezen en je lichaam. Je kunt denken aan je hart, je longen, lever enzovoorts, alle stromingen komen samen in je handen.

 

Hand dromen zijn een zielsafdruk, je levenswijzers en de blauwdruk van je hele wezen dit wordt dan ook in je dromen of visioenen weerspiegeld. Als het ware wijs je jezelf de weg, hier wil ik als ziel naar toe en/of dit is de juiste richting op. Hand dromen staan heel diep in verbinding met bewustwording van je hele wezen, je opdrachten en je levensrichtingen, het staat in contact met alles om je heen, zowel zielsmatig als aardse gebonden. 

 

De linker hand in je droom of visioen vertelt je over het creatieve gevoel, de uitingen, en niet te vergeten de emoties.

De rechter hand in je droom of visioen is dan ook je gevoelshand, en geeft je intenties en je gevoel weer.

 

Dromen of visioen over een gebroken hand vertellen je dan ook over verbroken verbindingen, negatieve energie uitzenden of je grenzen niet aangeven. Uiteraard is een gebroken hand ook verbonden met het gevoel van niet weten waar je naar toe wilt, geen zielsverbinding en/of verstoring ervaren enzovoorts. 

Dromen of visioenen over een gekneusde hand vertellen je dan ook over obstakels, negatieve gevoelens, het niet verbonden (beschadigd) verbonden met je hele wezen enzovoorts. Een negatieve energie uitzenden of je grenzen niet aangeven waardoor je een gevoel ervaart niet jezelf te zijn en/of niet vooruitgang te boeken. 

 

Let dus goed op waar je handen voor gebruikt, en wat je vast hebt in de droom.  Let op welke vingers je gebruikt of ziet en/of welke hand het is dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren.

 

 

Korte dromen uitleg over je vingers 

 

De duim weerspiegeld wilskracht en doorzettingsvermogen en laat zien of je je autoriteit graag laat gelden.

De wijsvinger dromen weerspiegeld je ego, mens zijn en aards gebonden zijn.

De middelvinger dromen geven structuur in je leven. Maar dromen over de middelvinger kan als alternatief ook duiden op eenzaamheid en het ontlopen van verantwoordelijkheden.

Ringvinger dromen vertellen je iets over creativiteit en vuurkracht, eigenwaarde, relaties en gebondenheid.

Pink dromen staan in verbinding met yoga en karma stroming, aura en bewustwording 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.