• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Gieter droom picture

Gieter droom picture

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 08:13

Gieter dromen of visioenen gaan over het uiten en het los laten van dat wat diep van binnen naar buiten moet stromen, met andere woorden geuit mag worden.  Dromen over een gieter gaan over je emoties, gevoelens en het opvullen van, de zwaarte wordt bepaald door de gieter. Let goed op de inhoud wat er in de gieter zit.

Dit weerspiegeld dus dat wat je op dit moment nodig hebt, dat wat je ervaart enzovoorts. Je bent als het ware symbolisch de gieter, maar ook dat wat er in zit ( het water) en dat wat je water geeft.  

   

Een andere uitleg is dat de gieter in verbinding staat met het verzorgen, aandacht besteden aan je geplande zaadjes. Je kunt denken aan het planten, het verzorgen en het oogsten enzovoorts. De bewustwording van het feit dat je dromen moet verzorgen, aandacht aan moet schenken anders gaat het niet succesvol worden.  Daarnaast kan de gieter ook de arbeid, of geestelijk, spirituele en lichamelijk arbeid vertegenwoordigen, je moet er iets voor doen, het gaat niet vanzelf.  

 

Nog een uitleg is dat de gieter in verbinding staat met water en dan vooral met die van een waterval of rivier. Het weerspiegeld de baarmoeder van het leven, het begin, de basis, je start, je ziel. Zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen.  Daarnaast vertelt de gieter met water je iets over emoties, gevoelens, levenservaringen die geuit mogen worden. Hoe harder het water stroomt hoe meer gevoelens die tot een bepaald punt zijn gekomen in je leven en/of de situatie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.