• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Fototoestel / Camera droom picture

Fototoestel / Camera droom picture

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 07:00

Als je een camera of fototoestel ziet in je droom of visioen duidt dit op je verlangen naar het verleden. Een andere uitleg zou kunnen zijn dat je wilt focussen op een bepaalde situatie in je leven. Je wilt beelden vastleggen zodat je ze kunt inzien, kunt beoordelen en opnieuw herleven.

Een camera of fototoestel weerspiegeld je bron, je basis, je hart, je aura, je chakra's en je hele wezen (zielsopdrachten) de energie die er uit voort stroomt. 

 

Nog een andere uitleg is dat je misschien de behoefte hebt aan een scherper beeld, beter idee in een persoonlijke situatie, dit kan zowel een positieve als negatieve uitwerking hebben. Een alternatieve uitleg is bewustwording en overwinning door het spiegelen en reflectie van jezelf of van een situatie. 

    

Dromen of visioenen over het nemen door een fotograaf vertellen je dat je iets wilt vastleggen in je leven, waar je je aandacht op wilt vestigen zodat je later nog eens terug kunt kijken. Een fotoshoot geeft de situatie aan waarin je duidelijkheid wilt ervaren en ontdekken. Dit kan het verleden zijn, geschiedenis, het heden maar ook een vorig leven.

Let goed op wat je wilt vastleggen die vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren, kijk ook naar kleur en vormen - met ook goed naar wat voor gevoel de droom je geeft, positief of negatief.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.