• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Station / Perron droom picture

Station / Perron droom picture

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 11:28

Dromen en visioenen over een station, perron vertellen je dat je op het punt staan aan een innerlijke of uiterlijke reis te beginnen, je gaat een nieuwe weg inslaan en neemt nieuwe kansen en mogelijkheden aan om je droom, wens, ideeën te verwezenlijken.

En belangrijke uitleg is dat het station en perron ook een tijdelijke tussenstop kunnen vertegenwoordigen, even een stap op de plaats, rust, inzicht en bewustwording, en alles laten bezinken voordat je verder gaat in je reis. 

 

Een andere uitleg is twijfel over wat je wilt of welke kant het op gaat in je leven. Een belangrijke uitleg is dat het station of perron een deel van je ware zelf, je hart vertegenwoordigt, jij bent het startpunt, het eindpunt of de tussenstop maar vooral de spiegeling van je wensen en dromen die je je bewust mag worden.

 

Als je op het station, perron staat en de trein mist in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je nog niet klaar bent voor de nieuwe reis, mogelijkheden en het opdoen van kennis. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt of dat je op het verkeerde spoor bent beland; volg je hart en je zult antwoorden vinden.

Nog een andere uitleg is de bewustwording van het beëindigen van een reis die je aan het maken was, of dat je je ervan bewust bent dat je gewoon nog niet klaar bent voor iets nieuws in je leven.

 

Als je over het station, perron loopt en er is geen trein te vinden in je droom of visioen dan vertelt het je dat je klaar bent om de reis te maken, maar er zijn nog geen mogelijkheden voor je om je reis voort te zetten, geduld is dan van belang.

Een andere uitleg is dat je een tussenstop ervaart in je reis die je aan het maken bent, even een pas op de plaats en tot rust komen. Nog een andere uitleg is het uitzoeken welke kansen en mogelijkheden er zijn, en dan vooral het luisteren naar je innerlijke wijsheid.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.