• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Orchidee droom picture

Orchidee droom picture

Gepubliceerd op 4 september 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een orchidee voorspellen je luxe, liefde, schoonheid en kracht. Het is tevens een spirituele bloem die veel inzicht en verbinding geeft met de overleden geliefde in het hiernamaals. Een andere uitleg is dat de orchidee een innerlijke liefde en schoonheid vertegenwoordigt, ongeacht de uiterlijke verschijningsvorm.

Een alternatieve uitleg is dat de orchidee de schaduwzijde van je schoonheid vertegenwoordigt, mooi van buiten, een wat donker karakter van binnen, of dat je moeilijk te doorgronden bent.

 

De orchidee als plant in je droom of visioen vertelt je dan ook over de verbinding met je eigen wortels, de basis van je familie of je leven, maar ook over de spirituele verbinding die daaruit voortkomt. Een spirituele verklaring is dat de orchidee verbinding je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. 

 

Spirituele Bloemen informatie van de Orchidee (Latijnse naam)  Phalaelopsis.  De orchidee bloeit op een plek waar het bijna onmogelijk is om te ontstaan en/of om tot bloeistand te komen. Tussen donker en licht, tussen schaduw en zonneschijn- tussen het oude en het nieuwe in je leven, tussen je innerlijke demonen en vreugde. 

Dat waarvan je dacht dat niet meer mogelijk was, dat waarvan je dacht dat het niet op je pad kon komen en dat waarvoor je diep van binnen toch bang, angstig, zenuwachtig bent komt onverwacht toch tot bloei.  

 

Misschien heb je een creatieve oplossing gevonden, of zie je tussen de donkere moment en iets wonderbaarlijks verschijnen. Lieve schat je ziet kansen waar niemand anders ze ziet door speels om te gaan met de mogelijkheden. Vanuit je innerlijke demonen, angsten, verdriet kun je groeien, ontwikkelen en ontstaan de mooiste inspirerende bloemen, vanuit kleine stapjes en veel geduld ontstaan de beste en meest solide plannen die op de langere termijn succesvol zijn.  

Je hebt de kennis en kunde, kansen en mogelijkheden in huis om net als de orchidee te bloeien waar niemand zijn kansen ziet. Het kan zijn dat je lang heb moeten wachten, een pas op de plaats moet maken en/of dat je denkt dat er geen einde aan gaat komen.  Komt onverwacht dat naar je toe wat je diepste verlangens weerspiegelen, en dat allemaal door te geloven in je eigen kracht en kunde. Geniet van het openen van elke bloem en van elke vooruitgang dat je boekt.

Je voelt je misschien wel alleen, maar maak je geen zorgen; andere mensen raken geïnspireerd door je hoge vlucht. Alhoewel dat de grote hoogte of diepte waarin je zit ook echt heel erg zwaar kan zijn, ben je in staat om te stralen en mooi te zijn- en dat naar je toe te trekken wat hemels en zuiver is.     

 

De Orchidee vertelt je heel veel over jezelf, het weerspiegeld je hele wezen, je hart, je hoofd, je armen en je benen worden in de bloem vertegenwoordigd en de wortels vertegenwoordigen natuurlijk je voeten - je basis-. Ontdek je ware zelf, daar waar andere niet kunnen komen, daar waar andere stoppen ga je verder. Je blijft die in verbinding staan met je derde oog, het juiste zicht- je innerlijke signalen blijven je aansturen. 

   

Tussen donker en licht, daar waar de schaduwzijde aanwezig is. Maar ook daar waar het licht soms zijn energie laat stralen zie je de kansen en pak je de mogelijkheden om te stralen. Je ziet de unieke kansen, je bent uniek en anders dan iedereen om je heen, je staat sterker in je schoenen en opkomen voor jezelf.

De orchidee, helpt je met het helen en genezen en vooral het uitvliegen, je vleugels uitslaan en vertrouwen hebben in je eigen kracht en ontwikkeling.  Daarmee kun je als het ware de juiste delen van je chakra, je lichaam, je energie, je ziel aanraken. De Orchidee groeit stukje bij beetje, van oog tot oog, en juist die ogen die op de steel zitten geven de innerlijke wijsheid elke keer een bevestiging dat je op het juiste pad zit en/of dat je moet bijsturen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.