• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Orka droom picture

Orka droom picture

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 07:00

Dromen of een visioen over een orka staat in verbinding met je pure ziel en weerspiegeld de eigenschappen die nodig zijn en/of de karaktereigenschappen die je bezit. Uitdaging, ondernemen, spelen, hogere energie en hogere trilling ervaren in het leven. Je gaat voor goud, maar je moet een langere weg afleggen voordat je doel, wens en/of levenspad bereikt. Dromen en visioenen over de orka gaan over zowel bewust als onbewust zijn van je negatieve en positieve eigenschappen. 

 

Daarnaast kan de orka zowel de innerlijke woede, innerlijke demonen vertegenwoordigen, het onvoorspelbare als warmte en genegenheid. De orka is agressief, kan dus snel en gevaarlijk uit de hoek komen maar kan ook als het de juiste tijd en/op het juiste moment liefdevol zijn. De orka wordt ook wel de wolf van de zee genoemd. De opgekropte woede en boosheid worden niet juist geuit, en moeten nodig onderzocht worden. De orka blijft natuurlijk ook een zoogdier net als de dolfijnen, en staat daarom ook voor spirituele begeleiding, intelligentie, mentale eigenschappen en vertrouwen.

 

 

Komt de orka heel dicht bij je en of raakt hij je aan dan duidt dit op genezing, mogelijkheden inzien, oerkracht, en vertrouwen hebben in het spirituele of het hiernamaals.

 

Bevrijd je de orka in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de kracht hebt gevonden, je angsten, woede, oude pijnen en agressie te overwinnen Je staat als het ware weer in verbinding met het universum, je hogere doel, je vind het balans in je leven en/of in de situatie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.