• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Voeten droom picture

Voeten droom picture

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 07:00

Dromen of een visioen over voeten vertellen je over de manier hoe en waarop je op aarde staat, je gevoeligheid, en emoties ( de (levensrichtingen die je op wilt) in evenwicht zijn of niet in evenwicht zijn. Een andere uitleg is, spiritualiteit en de verbindingen met de aarde en het hiernamaals. Een alternatieve uitleg is, dat voeten de basis vormen van je huidige bestaan en denkwijze. Dromen over je voeten vertellen je iets over de verbindingen die je maakt in zowel het heden als in het verleden (vorige levens).

   

Voeten zijn natuurlijk ook verbonden met je chakra's en je hele wezen, aura en energie trilling. Daarnaast kunnen je voeten ook de wortels van het leven weerspiegelen en de verbinding met alles wat wortels heeft zoals bomen en planten en dit staat dan ook weer als aanvullende verbinding met de elementenwezens. Elke voet heeft een belangrijke benadering alle organen zijn namelijk in je voeten vertegenwoordigd dus hierin kun je ook een droomverklaring in vinden. 

 

 

Dromen en visioenen over de linkervoet vertellen je, mobiliteit maar ook onafhankelijkheid, vrijheid en de samenwerking in het leven. Optimisme, creatief, liefde, vrouwelijke energie, gevoel en verdriet! Waarnaar je opzoek bent en/of mist in je leven en/of nodig hebt of mag uiten.    

    

De rechtervoet in je droom of visioen vertelt je over stabiliteit als basis van het leven maar ook eenvoud, en de vraag naar erkenning in het leven. Vreugde, wens, verlangen, agressie en daadkracht, mannelijke energie, gehechtheid en controle , angst en onzekerheid. Waarnaar je opzoek bent, en/of mist in je leven en/of nodig hebt of mag uiten.    

 

Let dus goed op waar je loopt in de droom, waar je voeten neerzet en/of welke voet het is dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.