• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Huur / Verhuur droom picture

Huur / Verhuur droom picture

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een huren vertellen je over een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende huurobjecten zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid. Let goed op wat je huurt, dit vertelt je heel veel over wat je dus dicht bij jezelf wilt houden.

Dat wat je op dit moment nodig hebt in je leven maar dat wat je zelf niet bezit. Het aantrekken van wijsheid, inzicht, de juiste informatie, kennis, mogelijkheden, je ware ik enzovoorts. Als alternatieve uitleg kun je denken aan moeite  hebben met het nemen van verantwoordelijkheid voor de manier waarop je leeft en je gedraagt in je leven.

         

 

Dromen of visioenen over verhuur vertellen je over een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende verhuurobjecten zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid. Maar dan vooral gezien vanuit dat wat je weg geeft, wat je met andere mensen deelt. Let goed op wat je verhuurt dit vertelt je heel veel over wat je dus met andere mensen en/of de buitenwereld wilt delen wilt.

 

Dat wat je op dit moment nodig hebt in je leven maar dat wat je zelf bezit, en/of dat je wilt uiten. Het delen van wijsheid, inzicht, de juiste informatie, kennis, mogelijkheden, je ware ik enzovoorts. Een droom of visioen waarin je de verhuurder bent en een huurder hebt, vertelt je dat je klaar bent voor een echte relatie (het delen van alles wat je bezit). Een alternatieve uitleg is dat je inzichten en creativiteit vanuit je hart moet gebruiken in je leven. Dan ga je van je doen spreken, mits het over iets gaat wat je echt na aan je hart ligt.

 

Het belangrijkste om te weten is dat verhuren het naar buitentreden en delen weerspiegeld en dat huren het naar binnen keren, dat wat van jezelf is weerspiegeld!   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.