• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Schaar droom picture

Schaar droom picture

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 07:00

Een droom of visioen waarin je een schaar gebruikt vertelt je dat je vastberadenheid en controle hebt in je leven. Het aansturen van je eigen lijnen en grenzen, het afschermen en afsnijden van dat wat je wilt (controle hebben) dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  Een andere uitleg is dat je iets kwijt moet in je leven en probeert het los te maken of te openbaren.

 

Nog een andere uitleg is het bezitten van het vermogen om situaties of personen uit je leven te verwijderen en de verbinding te verbreken. Dromen over een schaar gaan echt over het doorbreken van ongezonde ervaring ( een einde maken aan), vorige levens, energetische koorden en het afsnijden of doorknippen van alles wat niet meer bij je past. Als aanvulling hierop kun je ook denken aan het willen uiten van woede, agressie, pijn, verdriet en angst, op een ongezonde manier ergens een einde aan maken, verbindingen doorbreken maar dat hoeft niet het kan ook een opluchting zijn.

      

De schaar is daarnaast ook verbonden met  helen en genezen vanuit de engelen, opgestegen meesters, god energie en/of de spirituele verbindingen die je hebt enzovoorts.  Een alternatieve uitleg is dat je leeft in een situatie die niet harmonieus is die je niet of moeilijk onder controle hebt en nu als bewustwording verbroken wordt en/of die je dus bewust verbreekt. Zielsmaatjes dromen, tweelingzielen en andere energetische verbindingen worden met het draad en de schaar uitgebeeld, het is de symbolische betekenis van je zielslijnen en zielspagina's. 

 

Let dus heel goed op wat je doorknipt, is het een draad, papier enzovoorts dit vertelt je heel veel wat je probeert te stoppen, te verbreken, af te lossen, los te laten enzovoorts. Schaar dromen kunnen zowel positief als negatief worden ervaren. pijn en verdriet, angst, woede en los laten is niet gemakkelijk. 

 

Als aanvulling heeft het handvat van de schaar altijd  2 cirkels en dat staat dan weer in verbinding met het oneindige, de cyclus van het leven en het, het heeft twee delen en dat kun je verbinden met het getal 2 en de tweelingzielen energie die verbroken worden en/of dat er sprake kan zijn van zielsopdrachten die gescheiden zijn enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.