• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Buizerd droom picture

Buizerd droom picture

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 07:00

Dromen en visioenen waarin de buizerd voorkomen gaan over de dood en wedergeboorte het vinden van een nieuwe visie en het zien van nieuwe mogelijkheden. De buizerd vertelt je over de manier waarop je in het leven staat, je karaktereigenschappen en hoe je ermee omgaat, maar ook hoe je, jezelf presenteert aan de wereld. Vrijheid, heerschappij en autoriteit. Je moet ook bij de buizerd niet vergeten dat je jezelf projecteert op de buizerd: jij vertegenwoordigt het deel van het dier.

 
Je maakt een duikvlucht en neemt veel risico -een sprong in het diepe misschien-, wat voor andere mensen roekeloos kan zijn, maar jij weet heel goed waar je naar toe wilt in je leven. De buizerd vertegenwoordigd groei en ontwikkeling; een totale nieuwe blik op het leven hebben; wijsheid en inzichten die niet iedereen heeft worden hier weerspiegeld. 

    

Een belangrijke spirituele uitleg is dat de buizerd in verbinding met je inzicht, (het zien), je derde oog, je kruin chakra en natuurlijk de god Horus. Hogere dimensies en de verbinding met je aura en je meest pure zielsenergie en trilling. Leer volledig vertrouwen op je gevoel, je intuïtie, je bron, je basis, je hart enzovoorts. Als alternatieve uitleg kun je denken aan oordelen, veroordelen inclusief jezelf terwijl je diepste gevoel eigenlijk.

Nog een aanvulling hierop is de bewustwording van het feit dat je mening telt en/of dat je meer luistert naar andere mensen hun input of meningen. Uiterlijke verschijningsvorm weerspiegeld niet de binnenzijde en/of de kracht, kunde, wijsheid en de verbinding die er vanuit de ziel doorstroomt.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.