• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Yoga droom picture

Yoga droom picture

Gepubliceerd op 29 augustus 2021 om 07:00

Een droom of visioen waarin je yoga beoefent vertelt je over het ervaren van kalmte en controle over je lichaam, geest en ziel. Je hebt zelfdiscipline en doorzettingsvermogen die je kunt gebruiken om een goed resultaat te behalen. Een andere uitleg is, dat je rust moet nemen om een goede, eerlijke en zuivere beslissing te kunnen nemen.

 

Yoga dromen vertellen je ook iets over de zoektocht naar inzicht, dromen, visioenen en bewustwording van het feit dat. dit soort dromen gaan over groei en ontwikkeling van je hele wezen!. Als spirituele droom aanvulling kun je de verbinding maken met je hele wezen weerspiegeld, aura, chakra's enzovoorts - maar ook je vorige levens en de cyclus van het oneindige proces.  De dimensies van deze prachtige wereld en/of de wereld waarin je leeft of hebt geleefd ( hogere levenstrede) de  5de, 6de, 7de dimensies die je bewandeld en/of wilt bereiken.  

    

Nog een andere uitleg is, dat er sprake is van een situatie die zich heeft voorgedaan waarin je een innerlijke, rustige of zuivere beslissing wilt nemen. Je bent op zoek naar meer balans tussen geven en nemen. Maar ook het vinden van de balans in je werk- en thuissituatie, in relaties en in je persoonlijke wensen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.