• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Voetbal droom picture

Voetbal droom picture

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 07:00

Een droom of visioen waarin je aan het voetballen bent vertelt je over het leren van regels, talent hebben en het bereiken van je doel. Een andere uitleg is het belang van samenwerking, harmonie en het werken in een team, dat de sleutel vormt van een leven dat in balans is. Voetbal dromen kun je zowel positief als negatief ervaren dit is compleet afhankelijk of je als winnaar uit de bus komt of niet. Je bent zowel je tegenstander als de deelnemer en de trainer. 

 

Een andere uitleg is dat het ook leren en studeren vertegenwoordigd - je bent niet morgen een ervaringsdeskundige, hiervoor moet je voorbereidingen treffen. Geduld, oefenen en proberen, wachten grote meesters nemen alle tijd van de wereld voordat ze naar buiten treden. Het is zowel de overwinning als de falende (ego) weg om daar te komen waar je wilt zijn in het leven. Nog een andere uitleg is het plezier hebben in samenwerking, teamverband en gelijkgestemde aantrekken - op het juiste moment vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. 

 

 

Dromen en visioenen over het spelen met een voetbal vertellen over je de compleetheid en het goede levensgevoel van je huidige leven. Een andere uitleg is dat groei en geestelijke gesteldheid je nieuwe inzichten geeft en je een teamplayer maakt. Nog een andere uitleg is dat je meer in contact moet komen met je innerlijke kind of dat je je beter moet concentreren op een bepaald doel in je leven. Een alternatieve uitleg is dat je weinig tot geen aanknopingspunten kunt vinden om je huidige levenssituatie te veranderen, je wilt alles in je leven omgooien maar je weet nog niet goed hoe.

 

 

Als je de score van een wedstrijd ziet in je droom of visioen vertelt dit je over persoonlijke successen of teleurstellingen die je ervaart in je leven en afhankelijk van of je gewonnen of verloren hebt kan dat zowel positief als negatief worden uitgelegd.

Een andere uitleg is de opgebouwde positieve levenspunten die je hebt open staan in het hiernamaals, of in je relatie, vriendschappen, werk en je persoonlijke credit. Hoe meer punten je verdient in de wedstrijd, hoe meer krediet je aan het opbouwen bent in het leven. Wanneer je scoort in je droom of visioen duidt dit op een vorm van seksuele verovering en overwinning op je lusten in het leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.