• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Brievenbus droom picture

Brievenbus droom picture

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 07:00

Een droom of visioen waarin je een brief of poststuk in de brievenbus stopt vertelt je over het uiten van je emoties, gevoelens, zielskleuren enzovoorts. Let goed op Post is een afspiegeling van communicatie, gevoelens, emoties, delen vanuit je ziel. je meest pure ik wil zich uitspreken en dan maakt het niet uit of het een stukje bewustwording naar jezelf toe is of dat het gaat over naar de buitenwereld spreken en/of delen.  

 

 

Het ontvangen van post in een brievenbus weerspiegeld je hart, je bron, je basis, je meest pure ik en is verbonden met je droomhuis energie.  De brievenbus is een stukje van jezelf, je zielskleuren, je persoontje en/of dat wat je met zowel de buitenwereld wilt delen als dat wat je voor jezelf wilt houden.  

 

Als aanvulling kun je denken aan het ontvangen van nieuwe kansen en uitdagingen, die je leven die een bijzondere wending kan gaan geven. De inhoud van de brief kan je raad geven over een bepaalde situatie in je leven die aandacht nodig heeft. Een andere uitleg is dat je de behoefte hebt aan communiceren, praten over de situatie waarin je zit en/of dat wat je wilt in het leven.

Let goed op Post is een afspiegeling van communicatie, gevoelens, emoties, delen vanuit je ziel. je meest pure ik wil zich uitspreken en dan maakt het niet uit of het een stukje bewustwording naar jezelf toe is of dat het gaat over naar de buitenwereld spreken en/of delen.  

 

 

Kijk ook goed naar de postzegel en/of de verzendcode die je er op plakt schrijft dit vertelt je heel veel over hoe en wat je de droom kunt verklaren. Let daarnaast goed op de kleur van de brievenbus, het huisnummer en/of straatnaam / de locatie waar de brievenbus staat enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.