• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Oranje Droom Picture

Oranje Droom Picture

Gepubliceerd op 25 augustus 2021 om 07:00

Oranje is de kleur van vruchtbaarheid, gezondheid en vreugde, wordt gebruikt voor persoonlijke vruchtbaarheid of om een project vrucht te laten dragen en persoonlijk geluk te vinden. Ook bij aantrekkingskracht, creativiteit, succes, stimulatie verschijnt de kleur oranje in je droom of visioen.  

Oranje is een mengeling van rood en geel en hoort bij woensdag droom energie, daarnaast is er ook de verbinding met je sensuele en seksuele energie en trilling. Dromen en visioenen over de kleur oranje vertellen je over het grenzeloos zijn, maar ook uitstellen en het omarmen van je volledige wezen.  dromen over oranje brengt vuur, vreugde en levenslust, het gevoel van het leven is een feestje ervaring dit kan zowel op privé vlak zijn als op bijvoorbeeld werk of zielsvlak. 

   

   

Oranje kaars

Met  oranje kaarsen gebruiken als je hulp wilt bij één van de bovenstaande onderwerpen. Met de oranje kaars maak je contact met het hiernamaals, de gidsen en de luchtwezens en/of samenwerken met het element lucht. De oranje kleur zorgt ervoor dat de energie kan doorstromen, van boven naar beneden, van buiten naar binnen. De Oranje kaarsen zijn geschikt voor meditaties en spirituele rituelen zoals healing.

 

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.