• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Chalcedoon droom picture

Chalcedoon droom picture

Gepubliceerd op 26 augustus 2021 om 07:00

Dromen over de verbinding met Chalcedoon weerspiegeld de beginstadium van de groei, alleen de pure binnenkant is zichtbaar. Er zit nog geen schil/korst omheen, het is je meest pure en echt ik. De Chalcedoon droom of visioen staat voor puurheid, onschuld als van een kind. Tijdens dit soort dromen voel je een soort van bescherming, ondersteuning en/of een ervaring als in een baarmoeder, je hebt geen schild nodig en je weet dat je veilig bent.

 

Droom of visioen je over een Witte Chalcedoon weerspiegeld het de verbinding met een nieuwetijdskind of engel op aarde. Het leven met een open hart, zonder angsten, wetend dat je door de Engelen en je gidsen beschermd wordt. Een aanvulling hierop is dat je een kind van god, engelen en/of opgestegen meester bent.  Een aanvulling hierop is het gevoel en/of de ervaring vanuit je vrouwelijke energie, je moedergevoelens. Daarnaast kan een droom of visioen als deze, je laten inzien dat je ondersteuning krijgt bij problemen met de ademen ( zielsademhaling en oog en/of oorproblemen). Met andere woorden bewustwording van je chakra's, aura, en helderhoren, zien, voelen weten. 

 

 

Droom of visioen je over de Blauwe Chalcedoon dan weerspiegeld dit de verbinding met Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. de blauwe Chalcedoon zorgt voor harmonie tussen geest, lichaam, emoties en ziel. Je wordt uitgedaagd om te ontspannen en de prachtige blauwe gloed kalmerend en stress vermindering op je in te laten werken. Je kunt ook denken aan de hulp die je geboden worden om de vreugde in het contact met andere mensen, verbetert de welsprekendheid en taalvaardigheid. Daarnaast kan een droom of visioen als deze, je laten inzien dat je ondersteuning krijgt bij problemen met de ademen ( zielsademhaling en oog en/of oorproblemen). Met andere woorden bewustwording van je chakra's, aura, en helderhoren, zien, voelen weten. 

 

 

 

  

Aanvullende Spirituele droominfo

Chalcedoon biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Maar ook met Engelen, Cerubijnen en ze trekken ook Elven en Feeën aan, het zullen altijd lichtwezens zijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten.

 

Heeft een sterke invloed op de communicatie en absorbeert negatieve energie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen.

 

Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens.

 

Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de schouders, keel, longen, amandelen, stembanden, strottenhoofd, verkoudheid, griep, bijholten, heesheid, ademhaling, astma, bronchitis, allergieën, hooikoorts, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping of oedeem en op de insuline productie en diabetes. Het herstelt de slijmvliezen en kan ondersteunen bij de genezing van gastritis. Het versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en stimuleert de melkproductie bij het geven van borstvoeding. 

 

In Tibet geldt de witte chalcedoon als een zinnebeeld van de zuivere witte lotusbloem. Ook voor de Amerikaanse Indianen was dit een heilige steen, die stabiliteit gaf tijdens ceremonies van de stam. Brengt balans in lichaam, geest en emoties. Goed voor de huid en behulpzaam bij nachtmerries en slaapproblemen. Werkt kalmerend en geeft innerlijke inspiratie. Witte Chalcedoon stimuleert de liefde en de genezende krachten in ons en wekt moederlijke gevoelens voor alle levende wezens. Versterkt de moeder en kind band. 

 

Chalcedoon roosjes worden ook wel de ‘steen of hoop’ genoemd omdat ze je moed geven om door te gaan in het leven, ook na ups en downs, om vertrouwen te houden en je dromen niet op te geven. Hij geeft je weer richting als je het gevoel hebt dat alles in je leven nergens toe leidt en dat je geen hoop hebt. Hij geeft dan weer richting en maakt je enthousiast om je pad te gaan. Het is een steen die liefde en geluk aantrekt. Van deze stenen wordt gezegd dat hogere spirituele wezens ze bewonen, ermee verbonden zijn, zoals Engelen, Cerubijnen en ze trekken ook Elven en Feeën aan, het zullen altijd lichtwezens zijn. Deze steen spreekt tot zijn ’keeper’ op verschillende niveaus, maar altijd op een manier die gemakkelijk te begrijpen en te accepteren is.

 

Deze Chalcedoon roosjes moedigen je aan om zowel vertrouwen in jezelf te hebben als in het Universum. Het is een steen die je begeleidt op je pad en je hierbij ondersteunt. Het is een zachte steen die op een zachte manier het 3e oog- en de kruin-chakra opent en op een rustige manier informatie binnen laat komen. Ook heel zacht voor het hartchakra. De steen haalt zachtjes naar boven wat geheeld wil worden, dit kan ook via meditaties of dromen gebeuren. De steen helpt je liefdevoller en spiritueel bewuster te worden. Hij laat mannen en vrouwen zich comfortabel met hun geslacht voelen en helpt je je te uiten, verlegenheid te overwinnen en creatief te zijn .

   

Chalcedoon roosjes zijn heel ondersteunend bij huidproblemen, goed voor de ogen, darmen, lever, nieren en de geslachtsorganen. Ook goed bij een virus, griep en verkoudheid, de steen versterkt het immuunsysteem. Ook goed bij nachtmerries, depressie want hij brengt weer plezier in je leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.