• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Aardappel droom picture

Aardappel droom picture

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een aardappel vertellen je over het begin van het leven, de basis van onze voeding. De aardappel verschijnt vaak in je droom of visioen als je aan de basis van een nieuwe start of een nieuwe kans in het leven staat. Dromen over een aardappel weerspiegelen de start van het proces waarin je zit in het leven.

De bewustwording van zaadjes planten, verzorgen en dan oogsten van je dromen, wensen en ideeën. Als alternatief kun je denken de ervaring van eventueel luiheid en domheid die je kunt ervaren.  

   

Als je aardappelpuree ziet of eet in je droom of visioen, is dit een aanwijzing dat je je bezorgd maakt over financiële zaken, de basis van je leven heb je dan wel op orde maar enige mate van verbetering zit er niet in. Een andere uitleg is dat je tevreden moet zijn met wat je hebt gekregen in de situatie waarin je zit. Ook hierin zit een stukje bewustwording en/of wakker wordt moment van...! . ongeacht je situatie dit kun je dus zowel positief als negatief ervaren. 

   

Een droom of visioen over eten met aardappels vertelt je dan ook hoe je in het leven staat, je bent tevreden met wat je hebt, je basis is goed. Je staat aan het begin van nieuwe mogelijkheden, maar blijf wel voldoende aandacht besteden aan je gemaakte plannen, wensen en dromen. Een andere uitleg is dat je dingen wilt herzien of overdenken, voor je doorgaat op de weg die je bent ingeslagen. Een alternatieve uitleg zegt dat je goed op je voeding moet letten; gezonder eten zorgt ervoor dat je beter in je vel zit. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.