• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Strijkijzer droom picture

Strijkijzer droom picture

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 07:00

Dromen over een strijkijzer, strijken zijn een weerspiegeling van je dagelijkse ervaringen en verlangens! Denk vooral aan hoe je omgaat met de situatie die je bijna letterlijk kunt verklaren als recht strijken van je zielsrimpels, zielservaringen, levenservaringen (innerlijke eigenschappen en je innerlijke demonen)

De kreukels zijn een weerspiegeling van hoe je voelt en/of dat wat je ervaart!.  De aanvulling hierop is dat je bewust wordt van je eigen gedrag en/of het als het ware wegstrijken van je fouten, ervaringen, eigenschappen enzovoorts.   

  

Dromen of visioenen waarin je aan het strijken bent geeft aan dat je de behoefte hebt om op te ruimen in je leven zodat je meer inzicht hebt. Je zet als het ware druk op alles waar je op dit moment in je leven mee verbonden bent; waardoor er een nieuw beeld ontstaat of een nieuwe situatie.

Deze droom kan zowel positief als negatief worden ervaren, het is maar net hoe je het ervaart en/of wat je probeert op te ruimen en los te laten enzovoorts. Als alternatief kan het verwijzen naar een vorig leven en/of een oude ervaring die je op dit moment nodig hebt en/of moet verwerken.   

  

Nog een andere uitleg is dat je waakbestaan en/of innerlijke wasmand, je strijk overloopt en dat je op onderbewust niveau jezelf bewust probeert te maken van je huishoudelijke taken en verplichtingen.  

Let goed op wat je aan het strijken - rechttrekken bent! hierin zit een duidelijke aanwijzing om je droom te verklaren. 

 

Gestreken en/of opgevouwen was vertelt je dan ook een situatie zonder en/of overwonnen zielsrimpels, zielservaringen, levenservaringen (innerlijke eigenschappen en demonen). Met andere woorden een bijna perfecte schone en opgeruimde ervaring, situatie en/of moment in je leven die je mag omarmen. Het overwinnen van dat waar je al heel lang naar verlangt enzovoorts. Een alternatieve aanvulling hierop is het perfecte plaatje wensen, dromen, verlangen, ongeacht wat je er voor moest, moet doen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.