• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Hans en Grietje droom picture

Hans en Grietje droom picture

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:00

Een droom of visioen over Hans en Grietje vertelt je over samenwerking, tweelingzielen zoals een broer en zus. Een niet te verbreken band, ongeacht de onderlinge obstakels en eventuele verwijten. Een andere uitleg is dat Hans en Grietje de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie vertegenwoordigden; de balans tussen geven en nemen, de balans in elke situatie vinden goed, kwaad. 

Het is niet zwart het is niet wit het is grijs. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt dat er iemand misbruik maakt van je goedheid, je kennis, je geduld en je moed. Je moet leren je angsten en tegenslagen te overwinnen door te geloven in je ware zelf.

Nog een andere uitleg is dat Hans en Grietje dromen en visioenen verschijnen als er sprake is van innerlijke groei en ontwikkeling op spiritueel gebied, bewust wording van het feit dat er magie is, hogere spirituele doelen etc. Een alternatieve uitleg is dat Heks in Hans en Grietje de natuurreligie vertegenwoordigt en dat je jezelf hierin herkent op zowel een goede als slechte manier; "witte en zwarte magie" onderzoek de mogelijkheden van natuurmagie en pas dit op de juiste manier in je leven toe. 

 

    

Snoephuisje

Dromen en visioenen over een snoephuisje vertelt je dat je ware hart verlangt naar zoet, naar beterschap, liefde, warmte en geluk. Een andere uitleg is dat je de juiste weg bent ingeslagen richting de warme, zoete omgeving, liefde, warmte en geluk. Een weg waarnaar je al lang op zoek bent geweest in je leven.

Ben je in je droom of visioen je snoephuis aan het opeten dan vertelt het je dat je hart geslaagd is met het bereiken van zijn wensen, liefde en zoetheid en dat je je bewust wordt van de overwinning.

Maar zie je het snoephuis met daarnaast een heks in je droom of visioen, dan vertelt het je dat je hindernissen moet ondergaan om de warmte, beterschap, liefde en geluk te ontvangen en dat je eerst nog persoonlijke problemen moet oplossen en achter je moet laten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.