• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Rivier Droom Picture

Rivier Droom Picture

Gepubliceerd op 19 augustus 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over een rivier vertellen je over het onderbewuste, je gevoel en je emoties. Water en dus ook een rivier is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie, hoe harder de rivier stroomt hoe sneller je energie stroomt. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. Het water zorgt voor groei, ontwikkeling, en mogelijkheden.

   

Water in de rivier weerspiegeld de baarmoeder van het leven, het begin, de basis, je start, je ziel. Zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen.  Daarnaast vertelt de rivier je iets over emoties, gevoelens, levenservaringen die geuit mogen worden. Hoe harder het water/de rivier stroomt water hoe meer gevoelens die tot een bepaald punt zijn gekomen in je leven en/of de situatie.

Water is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. 

  

De rivier weerspiegeld je levensweg, de kronkels die je hebt gemaakt; en het onbekende dat je nog niet hebt ontdekt. Om de kromming van de stroom ligt het onbekende. De vraag is hoe ervaar je het. Misschien is het rustig en stil. Of is het actief en misschien spannend. 

Nog een andere uitleg is de rivier de spirituele weg vertegenwoordigd tussen het ene levenspunt in het leven en de volgende levenspunt; de innerlijke reis die je moet afleggen om aan wal te gaan en succesvolle projecten, wensen en levenservaring op te doen. De overgang tussen voeten op de grond en nieuwe onbekende dingen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.