• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zeus droom picture

Zeus droom picture

Gepubliceerd op 21 augustus 2021 om 07:00

Dromen en visioenen waarin Zeus aan je verschijnt gaan over het hogere spirituele ervaren; grote levenslessen en zielsopdrachten komen naar je toe. Een andere uitleg is bescherming tegen elke vorm van gevaar, ondersteuning en hulp bij vastzittende patronen. Los laten van beperkingen en remmingen en niet te vergeten het aantrekken van dat wat je wilt ( visualiseren, manifesteren).

 

Zeus is de koning van de goden zorgt voor structuur, organisatie, wijsheid, bescherming en samenwerking op het hoogste niveau; laat je het ook toe in je leven. Open je armen en ontvang dat wat je nodig hebt; laat het los en laat het stromen weerhoud jezelf niet van alles wat je ego probeert te blokkeren. Voorbij je ego, voorbij je beperkingen maar stromende energie ervaren.  Zeus vertelt je daarnaast iets over je mannelijke energie en trilling.

 

Nog een uitleg is dat Zeus ook verhoudingen kan weerspiegelen en/of het verlangen naar meerdere partners en/of open relaties en tweelingzielen en/of gelijkgestemde.  Dit kan een conflict binnenin jezelf veroorzaken, maar dat hoeft niet, het kan ook zijn dat je dit overweeg en/of zielslessen, vorige levens hierin ervaart enzovoorts. Luister bij Zeus dromen altijd goed naar je gevoel, is het positief of negatief, vind de balans tussen je vrouwelijke energie en je mannelijke energie. Rechtdoor zee gaan voor waar je in gelooft vraagt ook om balans en jezelf even afzonderen. 

 

              

Aanvullende informatie 

Bewust of misschien op dit moment nog onbewust maken we tijdens onze dromen, dagdromen, visioenen, meditaties, visualisaties contact met het hogere spirituele en dus ook met goden en godinnen.   

Dromen, dagdromen, visioenen meditaties, visualisaties over Goden en Godinnen die aan jou verschijnen, komen minder vaak voor of in ieder geval op onbewust niveau; maar als ze bewust aan je verschijnen dan heeft deze droom of visioen het een geweldige spirituele boodschap. De boodschap is dan ook voor iedereen heel persoonlijk maar over het algemeen kun je zeggen dat het te maken heeft met diepe spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

De goden en godinnen verschijnen altijd aan je om je te ondersteunen en te helpen nadat je ze om hulp hebt gevraagd. Ze helpen je op dezelfde manier als de engelen, elfen, fairy, fee, de schepper, aarde engelen en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de god of godin die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde god of godin en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen.

 

Goden en Godinnen zijn net als de engelen, aarde engelen  altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!. Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.