• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Prullenbak Droom Picture

Prullenbak Droom Picture

Gepubliceerd op 18 augustus 2021 om 07:00

Dromen over een prullenbak, afvalbak, container vertellen je over dat je de oude problemen, emoties, pijn en verdriet aan het loslaten bent. Je gaat herstructureren en je leven beter of opnieuw indelen, zodat nieuwe kansen je kant op kunnen komen. Je gooit als het ware het oude ongezonde weg - dit kunnen heel veel verschillende dingen; luister bij het verklaren dan ook heel goed naar je gevoel, je bron, je basis, je hart, je ziel enzovoorts. 

 

Maar bijvoorbeeld ook gedachtes, ervaringen, emoties, gevoelens, plannen, wensen, dromen, verbindingen met geliefdes, gelijkgestemde en nog veel meer. Dromen of visioenen over opruimen en dus ook dingen weggooien vertelt ook je dat je dingen aan het afronden bent en inzicht probeert te scheppen in je leven, oplossen, uitleggen, nadenken en overzicht krijgen.  Een hele belangrijke aanvulling is dat je goed op let wat je weg gooit, hierin zit de levensles, het los laten, bewustwordingsmoment ! 

     

Het afsluiten van patronen die niet meer bij je passen; letterlijk afstand nemen van relaties, dingen, situaties, producten, dromen, wensen enzovoorts. De vuilnis, vuilnisbak, container is een weerspiegeling van jezelf, hoe je in het leven staat en wat je als persoonlijke bagage, problemen en ervaringen bij je hebt gehad.

 

 

Een andere uitleg is dat een prullenbak, kliko, afvalbak, container het weg doen van problemen, keuzes, meningen, ongezonde patronen enzovoorts weerspiegelen. Alles beter eruit laten zien dan dat het werkelijk is, en/of afscheid van dingen nemen die in je waakbestaan nog belangrijk zijn. Het kan een vorm van schaamte weerspiegelen tegenover de buitenwereld en/of tegenover jezelf. 

Dromen en visioenen over het buitenzetten van het vuil vertelt je dus ook de bewustwording van het feit dat je klaar bent met bepaalde dingen in je leven en/of relaties. Hoe groter de hoeveelheid vuilnis, afval je buiten zet hoe meer je achter je laat en dit kan gedwongen zijn maar ook vrijwillig en/of vanuit je ziel, je bron, je basis.

 

Het verzamelen van vuilnis weerspiegeld het openen van oude ongezonde patronen, pijn emoties, gevoelens, ervaringen waar je geen afstand van kunt doen- het aantrekken van dat wat eigenlijk niet meer bij je past maar waar je geen afstand van kunt doen. Niet klaar zijn voor nieuwe dingen, loslaten, vasthouden aan ongezond gedrag en daardoor de negatieve visuele cirkel blijven herhalen. 

 

 Een alternatieve uitleg is het energetische (spiritueel) opruimen van ongezonde negatieve energie. Weggooien, opruimen van zielslessen, karma, vorige levens, huisreiniging, negatieve dingen verbannen uit je leven. Nog een andere uitleg is dat je (spiritueel) energetische jezelf aan het schoonmaken bent, healing, genezing en verbinding met je gidsen en helpers waardoor je nieuwe dingen kunt aantrekken in je leven. 

Het product en/of de locatie waar je aan het schoonmaken, opruimen bent verteld je veel over het onderwerp waarmee je op dit moment in het leven bezig bent en/of dat wat los mag laten.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.