• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Mier droom picture

Mier droom picture

Gepubliceerd op 15 augustus 2021 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt over mieren vertelt dit je over het moeilijk overwinnen van kleine obstakels en het ervaren van ontevredenheid. Een andere uitleg is dat je moeite hebt om inzichten te krijgen, kleine projecten, wensen en mogelijkheden. Nog een uitleg is dat je je onbelangrijk kunt voelen, en dat juist de kleine dingen je dag moeilijk kunnen maken. Een belangrijke uitleg is de bewustwording om te leren samenwerken om je wensen, dromen, doelen en ideeën te realiseren of te bereiken. 

 

Een spirituele droomverklaring is het verlangen naar ijver, orde en discipline een nieuwe situatie, onschuld en ervaring opzoeken en opdoen. De kleine stappen vooruit zetten, grote dromen worden alleen succesvol als je in het klein begint, de weg kan nu nog niet duidelijk zijn maar op een later moment heel inzichtelijk, ordelijk en georganiseerd.  

 

Gelijkgestemde vinden waarmee je dus aan een nieuwe toekomst, weg, innerlijke huis, hart bouwt. Als alternatief geeft de mier de uitdaging weer van je innerlijke demonen om met (sociaal) gelijkgestemde samen te werken en/of mee te gaan met de stroom van het leven en de verplichtingen mee. Autoriteit, verplichtingen, je moet dit doen ervaring kan hierin een grote rol spelen.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.