• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Klamboe / Insectennet droom picture

Klamboe / Insectennet droom picture

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 07:00

Dromen over een klamboe of insectennet, vliegengordijn vertellen je iets over je bescherming willen ervaren vanuit persoonlijke groei en ontwikkelingen. Een andere uitleg is dan ook het geestelijk terugtrekken, innerlijke demonen, luister naar je innerlijke wijsheid en handel hierna zodat je zuivere antwoorden kunt vinden. Nog een uitleg is een ervaring hebben die als ware misschien wel onderhuids hebt bewaart enzovoorts en die nu tot uiting mag komen 

 

Het Insectennet is een weerspiegeling van momenten en levenservaringen, zielsobstakels die je buiten wilt houden, waar je jezelf voor wilt afschermen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dan ondanks alles er toch steeds weer dingen zijn die je als heel vervelend, ongewenst, obstakel, angsten ervaart ongeacht waar het vandaan komt (buitenaf of vanuit jezelf)  Als spirituele uitleg kun je denken aan bescherming willen ervaren en/of ervaren vanuit het universum, je gidsen, helpers, ondersteuners. Het overwinnen van kleine innerlijke obstakels, hobbels, zielslessen die nu tot uiting mogen komen.

 

Het dichtdoen van klamboe of insectennet, vliegengordijn in je droom of visioen, vertelt je over geheimzinnigheid en het onderdrukken van emoties en gedachten jezelf afschermen voor je ongewenste eigenschappen, maar ook negatieve gedachtes. Vaak probeer je iets verborgen te houden voor de buitenwereld. Een andere uitleg is het afsluiten en eenzaamheid in je leven. 

 

 

Dromen of visioenen over het openen van klamboe of insectennet, vliegengordijn vertellen je dat je klaar bent om je innerlijke demonen, obstakels, angsten, emoties te uiten. Een aanvulling hierop is dat wat je dus als kleine ongemakken ervaart geopend wordt; maar waar je wel naar wilt of moet kijken. Ben je klaar om je kleine ongemakken onder ogen te komen, iets te onthullen, je bent kaar om je te laten zien, nieuwe kansen op te zoeken. Als aanvulling kun je ook denken aan de schaamte en eenzaamheid voorbij zijn en de buitenwereld mag het weten. 

  

Dromen over bescherming en insecten heeft meerdere soortenuitleg en aanknopingspunten waar je rekening mee mag houden als het gaat om verklaren. Je raak met dit soort dromen meerdere droomthema's aan die een belangrijke betekenis hebben, je kunt denken aan (innerlijke demonen, angsten, verdriet, emoties) insecten, bed, slapen, maar ook huis (je hart) en bescherming.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.