• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Aloë Vera droom picture

Aloë Vera droom picture

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over Aloë Vera vertellen je over durven dromen, spiritueel ontspannen, inzicht en geneeskracht. Een andere uitleg is bescherming, opslaan van je emoties en problemen zodat je deze stukje bij beetje kunt verwerken of afvoeren. Een alternatieve uitleg is dat de Aloë Vera je laat aarden, zodat je niet meer zweverige of ongecontroleerd handelt en je duidelijkheid kunt scheppen in de emotionele of geestelijke chaos. 

Een spirituele verklaring is dat de Aloë Vera verbinding je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.    

 

Spirituele Bloemen droomuitleg over de prachtige (Latijnse naam) Aloë Barbadensis zorgt voor verdiepende verbinding met jezelf, het spreekt je aan, geneest je en heeft een diepe uitwerking op zowel je ziel, als je op je lichaam, geest en vorige levens. Karma en familie obstakels worden genezen. Het is de helende werking op je hele wezen; maar ook een helende werking op de energie in en rond je huis.

 

Het stoot ongewenste energie af en trekt de juiste energie aan. Het verbind je met het universum, spirit "dat waarmee je in verbinding wilt staan of staat"...  

De Aloë Vera helpt je om op de juiste manier te communiceren met het universum, spirit. Waar wacht je nog op laat de het stromen en laat het je helpen bij meditaties en visualisaties zonder dat je beperkt wordt in je doen en laten. 

Ik gebruik het woord universum en spirit zodat je het geschreven verhaal op je eigen manier kunt invullen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan, het hiernamaals, de elementenwezens, natuurwezens, de engelen, opgestegen meesters, goden en godinnen, lichtwezens, gidsen, helpers etc. 

Durf je te dromen, te geloven je in eigen kracht, innerlijke wijsheid en kennis. Je mag je spiritueel ontspannen, inzicht en geneeskracht toe laten. De Aloë Vera is meer dan alleen spiritueel het geeft je ook bescherming, opslaan van je emoties en problemen zodat je deze stukje bij beetje kunt verwerken of afvoeren. De prachtige Aloë Vera laat je aarden, helpt je ontwikkelen en geeft je groei zonder dat je bang hoeft te zijn dat je gaat zweven of dat je buiten je schoenen loop

 

 

WAT KAN DE ALOË VERA VOOR JE BETEKENEN: 

Durf te dromen, te geloven in je eigen kracht. Je leert door de Aloë Vera dat je het gevoel van zweverige of ongecontroleerd handelen loslaat. Je leert vertrouwen op je innerlijke wijsheid, inzichten en vooral je gevoelens die een graatmeter zijn voor de volgende stap in je leven. Je gaat meer duidelijkheid scheppen in de emotionele of geestelijke chaos die je hebt gekend. 

 

Omarm je pure en zachte binnen kant en laat het stromen - deel je hsp en overgevoeligheid met de wereld om je heen. Want lieve schat het is nu juist deze kracht die zo belangrijk is. Jij bent meer dan alleen hier op aarde jouw kennis, jouw energie mag stralen en moet echt heel erg nodig tot uiting komen. Je bent een healer en genezer en alles wat je aanraakt veranderd direct. Open je armen en laat de prachtige energie stromen; ontvang vanuit je diepste kern de signalen, de genezing die zachtjes maar toch sterk alles veranderd. De Aloë Vera helpt je met het hogere spirituele, het universum, spirit te verbinden.

Healing genezing en ondersteuning doormiddel van de bewustwording van dat je goed voor je lichaam, je geest, ziel etc moet zorgen. De sap van de Aloë Vera is als het ware een weerspiegeling van je eigen lichamelijke sappen en stroomt met volle moed krachtig door je heen. Vernieuwing, genezing, ontstekingen tegen gaan en genezing van oude ongezonde processen, wonden die geheeld worden en/of de eerste stappen zetten richting een diepe innerlijke en uiterlijke genezing.

Je leert inzien dat er zoveel meer is dan dat wat je nu op dit moment tot je bezit hebt, er zijn heel veel mogelijkheden en kansen te ontdekken. De kennis, de wijsheid heb je al in je bezit het enige wat je nog moet doen is daadwerkelijk jezelf toelaten deze kennis, wijsheid om te zetten in iets tastbaars. Onderneem je harte wensen, je dromen en twijfel niet maar doe het gewoon. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.