• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Wond, Verwonding droom picture

Wond, Verwonding droom picture

Gepubliceerd op 14 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een wond vertellen je over het hebben van pijn, leed en woede die je jezelf hebt aangedaan ( spiegelen van je eigen ervaringen) op je droom. Een andere uitleg is, dat je de ingeslagen weg aan het afsnijden bent, met andere woorden je wilt kort door de bocht ongeacht de uitkomst, ervaringen, gevoelens enzovoorts. Je bron, je basis, je hart, je aura, je gevoel roept om aandacht en bewustwording van het feit dat je jezelf in dit soort levensmomenten te kort doet.

 

Dat wat jijzelf voelt, ervaart komt naar buiten in de droom als wond, verwonding, pijn, emoties, enzovoorts ongeacht de situatie! Een aanvulling hierop is er op ongezonde of brute wijze ergens mee of met iets stoppen. Nog een andere uitleg is, dat je op zoek bent naar spirituele genezing voor obstakels en problemen. Je neemt tijd om bewust te worden van je innerlijke zielspijn, lichamelijke en aura pijn waardoor er ruimte ontstaat voor genezen en helen.

   

Dromen als deze waarin verwonding, wond centraal staan ben je altijd de wond, het bloed, de pijn, de verpleger,  arts, pleister enzovoorts omdat je de complete situatie hierop spiegeld. Het heeft niet zo zeer te maken met dat andere mensen je pijn willen doen! het is een spiegel naar jezelf toe, hoe jij ermee om gaat, hoe jij je voelt, wat je ziel ervaart.   

Let heel goed op waar de wond zit, hoe groot, kleur enzovoorts, maar let vooral goed op hoe je het ervaart. emoties, gevoelens, positief en negatief. Aan de hand van je gevoel kun je de droom beter verklaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.