• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Lapis lazuli droom picture

Lapis lazuli droom picture

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een Lapis Lazuli vertelt je iets over bescherming en spirituele groeien. De zaadjes die je hebt geplant worden ondersteund en groeien rustig door zonder angst op vertraging of tegenwerking. De Lapis Lazuli, vraagt je om dieper in te gaan op oude gevoelens, emoties en ervaringen.

Dromen of visioenen over Lapis Lazuli hebben ook een magische lading en kun je vooral denken aan Egypte en de farao’s. Deze dromen en visioenen kunnen dus ook een vorig leven duiding hebben maar dat hoeft niet; het kan ook heel erg goed staan voor een situatie waarin je op dit moment zit in het leven die bescherming nodig heeft- magische invloeden heeft zowel positief als negatief. 

 

  

Aanvullende droominfo

De Lapis Lazuli droom brengt je verbinding met je spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf zijn. Het is de ultieme droomenergie om verbinding te maken met het oude Egypte en/of andere dimensies. 

dromen en visioenen over deze prachtige steen geeft je gehele spirituele reis weer. Het maakt je bewust van je spirituele kracht, spirituele vaardigheden. Maar je kunt ook denken aan astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. Droom en visioen energie maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen.

 

   

 

Spiritueel

De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis Lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. 

Fysiek helpt Lapis Lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.