• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Ambulance droom picture

Ambulance droom picture

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen ziet over een ambulance, vertelt dit je dat je hulp hebt gevraagd of geaccepteerd. Het is een bewustwording van het feit dat er een oplossing, ondersteuning naar je toekomt. Het voelt misschien wel dat dit van buitenaf naar je toekomt. Maar in werkelijkheid ben jezelf de ambulance en het personeel, de zieke (om hulp vrager). Het is dus niet letterlijk het is een spiegeling van je ziel die je bewust laat worden en/of om hulp roept ( wakker wordt moment) je helpt als het ware jezelf en/of diegene die er bij betrokken is. 

  

Een andere uitleg is dat de ambulance je geestelijke gesteldheid weerspiegelt, maar ook complicaties in situaties en gevoelens, emoties, opgekropte angsten die je moet leren uiten, of moet inzien. Nog een andere mogelijkheid is een achteruitgang, Burn-out, stress ervaringen. Een aanvulling is de angst of de ervaring van tegenslagen, dwaasheid, onstuimigheid in je leerproces, situatie en mogelijkheden waardoor je jezelf beperkt voelt. 

  

Als heel belangrijk alternatief kun je natuurlijk ook een trauma ervaring en/of herinnering eraan koppelen, waardoor dit soort dromen en visioenen een angstig moment en levenservaring weerspiegelen. Dromen zijn een verwerking van je dagelijkse leven dus als er iets heel heftigs in je leven gebeurt dan kan dit via je dromenwereld naar buitenkomen Ambulance, Politie, Brandweer dromen komen hier heel vaak in voor!  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.