• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Roze Droom Picture

Roze Droom Picture

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 07:00

De kleur roze in je droom en visioen geeft de zachte aspecten van liefde en vriendelijkheid en genegenheid, verzoening en harmonie en een rustige slaap aan. Op zoek naar tweelingzielsliefde, vrede, romantiek, emoties, eer, vriendschap, trouw, vrouwelijkheid.

Dromen of visioenen over de kleur roze geeft de zachte verbinding aan met het universum, het hiernamaals, de lichtwereld en de luchtwezens zoals de fairies, elfjes, pixies De Roze kleur is ook verbonden met de vrouwelijke (zelf) liefde energie, ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm. Dromen en visioenen over de kleur roze vertellen je over het nieuwe begin in het leven of van voorspoed. 

Een aanvullende uitleg is dat er een combinatie is tussen rood en wit. Waardoor er een verzachtende droomenergie ontstaat die je helpt te ontspannen en tot rust te komen. Maar ook de droomenergie die verzacht en als kalmerend wordt ervaren. Met als alternatieve uitleg is een speelse associaties zijn energie, vrolijk en zoete energie of situatie waarin je zit enzovoorts 

 

   

Roze kaars

Met roze kaarsen maak je verbinding met het universum, het hiernamaals, de lichtwereld en de luchtwezens zoals de fairies, elfjes, pixies. De roze kaarsen zijn geschikt voor naast een foto van je overleden geliefde, iemand waarvoor je bid, of een geliefde die aandacht nodig heeft. Meditaties en spirituele rituelen in de breedste zin van het woord en zorgen voor een diepe verbinding met je hartchakra.

 

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.