• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Hert / Eland droom picture

Hert / Eland droom picture

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een eland, edelhert, hert duiden op moed, kracht en vooral op uithoudingsvermogen en elegantie, spirituele groei en ontwikkeling. Een andere uitleg is dat vriendschappen en familie warmte en aandacht nodig hebben. Het geluk kun je vinden in de warmte en gezelligheid van je geliefde en/of vanuit jezelf.

 

Dromen en visioenen over het eland, edelhert zijn verbonden aan de natuurwezens en dan kun je denken aan elfen, fairies, kabouters etc. Een andere uitleg is de verbondenheid met het bos en de wouden; het element herfst en het dieper kijken naar je wortels en je basis. Dromen of visioenen over een hert, edelhert, eland vertellen je dat je je ware zelf hebt gevonden, je levensdoel, nu kun je je verder ontwikkelen. 

  

Een hert, edelhert, eland dat sterft in je droom of visioen vertelt je dat je je ware gevoelens wegstopt, je geloof en je spiritualiteit. Een andere uitleg is dat je jezelf projecteert op het hert en jezelf van binnenuit stopt; je wilt niet meer geloven dat het goed komt. Of je stopt met energie geven aan projecten, wensen, het vinden van je levensdoel. 

 

De spirituele boodschap die het hert je brengt is er een van liefde en vriendelijkheid, maar ook dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen licht en donker. De goede en slechte eigenschappen en/of ervaren. Je kunt ook denken tussen de innerlijke demonen en de lichtwerker in jezelf.

Het ene kan niet zonder het andere - hoe donkerder je ervaringen (hart) hoe meer je levenslicht kan schijnen. De kracht van je pure liefde geneest de wonden van anderen, inclusief die van jezelf. 

 

Wanneer het hert, eland, edelhert verschijnt je in je droom  wordt je gevraagd van anderen te houden, ongeacht de uiterlijke verschijningvorm, meningsverschillen, zielsopdrachten enzovoorts. Laat alle verwachtingen varen, houd niet vast aan dat wat is, wat was en wat je denkt te weten of te willen, alleen de ware (zelf) liefde kan wonden helen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.