• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kaas droom picture

Kaas droom picture

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over kaas voorspellen de mogelijkheid op aanvullende financiële middelen, de basis behoefte voldoet niet meer en wordt aangevuld met extra mogelijkheden Een andere uitleg is het ervaren van tegenslag, obstakels en een onvoorspelbare uitkomst.

Een andere aanvullende uitleg is dat een project, wens, droom, situatie kan vertegenwoordigen die veel geduld vraagt, rust en innerlijke rijpingsproces (je moet er veel voor doen) gevoel en/of ervaring

 

Dromen of visioen over een kaas met gaten vertellen je dat je steken hebt laten vallen tijdens een ontwikkeling van iets nieuws in je leven, of wens, droom, project. Een andere uitleg is dat de gaten opgevuld gaan worden, succes in de financiële situatie en nieuwe inzichten die komen.

 

Dromen of visioen over geitenkaas vertellen je dat je positieve verwachtingen zullen uitkomen. Een andere uitleg is dat de geitenkaas het vrouwelijke aspect van je karakter vertegenwoordigt. Visioenen of dromen over brie vertellen je dat het vrouwelijke aspect van ons karakter tot uiting komt. Een andere uitleg is dat kaas je geen vaste ondergrond biedt in je wensen, dromen, ideeën en projecten, maar tegenslag, en onvoorspelbaar, emotioneel gedrag dat verdriet kan veroorzaken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.