• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Lelie droom picture

Lelie droom picture

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een lelie vertellen je over overwinning op het verleden, het vrouwelijke geslachtsorgaan en de vruchtbare kansen die daar uit voortkomen. Dromen over lelies vertellen je ook over (seksuele) sensuele vrouwelijke energie en verlangens, overwinnen en de wedergeboorte. 

Een andere uitleg is het einde ervaren, rouw, dood (dood en wedergeboorte) of verdriet en ziekte. Een aanvulling hierop is tegenslag maar ook het gemis van overleden geliefden. Dit komt omdat de lelie veel wordt gebruikt bij het overlijden en begrafenissen. 

 

Het plukken van een lelie in je droom of visioen vertelt je dan ook dat je hebt geoogst en nu kun je hiervan de vruchten plukken, je vruchtbare ideeën worden waarheid. Een andere uitleg is dat je seksuele (sensuele vrouwelijke) verlangens aandacht nodig hebben.

Nog een andere uitleg is dat er een einde aan je problemen komt, je bent je verlies aan het verwerken, de emoties worden geuit. Het zien van een lelie in je droom of visioen vertelt je dat je wensen, dromen en ideeën nog buiten je bereik liggen, dus misschien moet je jezelf andere doelen stellen.

 

 

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.