• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Robot droom picture

Robot droom picture

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 07:00

Dromen over een robot vertelt je iets over de manier waarop je in het leven staat; je kunt denken aan de technologie en ontwikkelingen van de toekomst, informatie en het moderne leven. Dromen of visioenen over een robot gaan vooral over communiceren met jezelf en met anderen in je omgeving.

 

Je bent namelijk de robot, de techniek en het verlangen naar de onbekende toekomst. Een Robot droom is altijd dubbelzijdige te verklaren, positieve en negatieve energie en ervaringen spelen hierbij een grote rol.

Een belangrijke uitleg is dat je een robot kunt zien als een soort zielsreflectie, een spiegel richting jezelf, je bron, je basis, je hart, je intuïtie. De robot kan dat weerspiegelen wat je niet bezit, denk aan kracht, doorzettingsvermogen, out of the box denken, technische kennis en/of het leven vanuit een compleet ander oogpunt (dimensies).      

  

Robot dromen geven je heden en het onbekende toekomst weer - maar ook andere dimensies en/of het verlangen naar gelijkgestemde en zielsverbindingen van het buitenaardse en/of vorige leven op andere planeet enzovoorts. 

Een alternatieve uitleg is dat een robot een gebrek is aan individualiteit vertegenwoordigen en het daardoor niet kunnen uitdrukken van emoties en gevoelens naar anderen mensen in je omgeving (gelijkgestemde) zielsverbindingen. 

 

Het kan ook staan voor afzonderingen die leiden tot eenzaamheid, verliezen in je leven. Maar de belangrijkste verklaren is dan ook dat de robot een stukje van jezelf weerspiegeld en dan niet alleen je gevoel, je bron, je basis, maar ook je (hersenen) ego-gericht denken en hart-gericht denken, intuïtie enzovoorts.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.