• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Gaia droom picture

Gaia droom picture

Gepubliceerd op 5 augustus 2021 om 07:00

Als Gaia in je droom of visioen verschijnt dan vertelt je dit over de oorsprong, de basis, je hart, je bron, je leven. Je kunt ook denken aan de geboorte van nieuw leven inclusief je eigen geboorte. Daarnaast staat gaia voor moeder, vrouw, zwangerschappen en de magische mogelijkheden omdat te creëren dat wilt. 

 

Gaia is de godin van alles wat hier op deze aarde is gecreëerd, ze is de moeder van alles, ze heeft ons leven gegeven; ze heeft deze planeet bevrucht, gedragen en verzorgt en dat is dan ook precies van Gaia je kunt vertellen in je droom de scheppende kracht stroomt van uit je diepste magische ik.

De ziel, je lichaam, je spirit, je geest, je aura, je hele wezen in dit leven en het volgende, maar ook het vorige wordt door Gaia weerspiegeld. De oneindige cyclus, het vruchtbare en de dood, wedergeboorte enzovoorts. De vrouwelijke energie komt in dit soort dromen heel sterk naar boven, luister naar je baarmoeder, je vrouwelijke trilling en laat het overvloedig naar je toestromen. 

 

         

Aanvullende informatie 

Bewust of misschien op dit moment nog onbewust maken we tijdens onze dromen, dagdromen, visioenen, meditaties, visualisaties contact met het hogere spirituele en dus ook met goden en godinnen.   

Dromen, dagdromen, visioenen meditaties, visualisaties over Goden en Godinnen die aan jou verschijnen, komen minder vaak voor of in ieder geval op onbewust niveau; maar als ze bewust aan je verschijnen dan heeft deze droom of visioen het een geweldige spirituele boodschap. De boodschap is dan ook voor iedereen heel persoonlijk maar over het algemeen kun je zeggen dat het te maken heeft met diepe spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

De goden en godinnen verschijnen altijd aan je om je te ondersteunen en te helpen nadat je ze om hulp hebt gevraagd. Ze helpen je op dezelfde manier als de engelen, elfen, fairy, fee, de schepper, aarde engelen en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de god of godin die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde god of godin en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen.

 

Goden en Godinnen zijn net als de engelen, aarde engelen  altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!. Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.