• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Wit Droom Picture

Wit Droom Picture

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 07:00

Wit is de kleur van vitaliteit, reinheid, energie, de start van iets nieuws, zuiverheid, reinheid, spiritualiteit, genezing, vrede, meditatie, waarheid, spirituele kracht, bescherming, vreugde. Dromen of visioenen over de kleur wit geeft de verbinding aan het universum, de lichtwereld, de elementenwezens, lichtmeesters, het buitenaardse en de bovenwereld, het hiernamaals en spirit.

 

De witte kleur is ook verbonden met de Maan en zon energie. Dromen en visioenen over de kleur wit vertellen je over het nieuwe begin in het leven of van voorspoed. Maar ook over ingetogenheid, rust, overwinning en de onschuld van de mens. Belangrijk om te weten is dat wit voor sommige mensen de uitleg somber, eenvoudig en neutraal vertegenwoordigt. Het is wel de kleur waar iedereen zich veilig bij voelt in het leven.

 

   

Witte kaars

De witte kaarsen zijn verbonden met het universum, de lichtwereld, de elementenwezens zoals de fairies, zeemeerminnen, dolfijnen, eenhoorns, de lichtmeesters, het buitenaardse en de bovenwereld en het hiernamaals. De witte kleur is ook verbonden met de Maan en zon energie en je kunt de witte kaars overal voor gebruiken- van meditatie, reiniging, healing, visualisatie tot een ritueel van witte magie.

 

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.