• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Paars droom picture

Paars droom picture

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over de kleur paars vertelt je over spiritualiteit, inspiratie, fysieke kracht, spirituele groei, kennis, wijsheid, verhogen van capaciteiten en verbinding maken met het universum, het hiernamaals en je hogere zelf. De paarse kleur in je droom of visioen zorgt ook voor bekwaamheid, zelfstandigheid, macht, genezing.

 

 

   

Paarse kaars 

Met paarse kaarsen maak je verbinding met het universum, het hiernamaals, de lichtwezens, opgestegen meesters en natuurlijk de water, lucht, aarde en vuurwezens.  De paarse kaarsen zijn geschikt voor meditaties en spirituele rituelen in de breedste zin van het woord. Je kunt een paarse kaars ook heel goed naast een foto plaatsen van een overleden geliefde of persoon waarvoor jij hulp vraagt etc.

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.