• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Schutting droom picture

Schutting droom picture

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over een hek, muurtje of schutting, afscherming vertegenwoordigen de persoonlijke grens. Je kunt denken aan  bescherming en afbaken van jezelf en je omgeving. Het weerspiegeld je aura, je spirit, je ziel, je innerlijke en uiterlijke grens. Dromen over een schutting, muurtje, hek geeft daarnaast ook je bron, je basis, je hart aan - dit kun je zowel positief als negatief ervaren - wie laat je binnen en wie niet enzovoorts.  

   

Een andere belangrijke uitleg is dat een hek of schutting, muurtje, afscherming een beperkingen, obstakels en blokkades aangeeft of kunt ervaren in het leven. Hoe hoger het hek, de afscherming hoe hoger je de blokkade en tegenslag ervaart.  

Een aanvullende uitleg hierop is dat er een barrière je hindert in je persoonlijke en innerlijke groei en dat je daardoor niet vooruit kunt.

 

alternatieve droom en visioenen uitleg is dat je gewend geraakt zou kunnen zijn aan oude gewoontes en aan een manier van leven. Binnen de persoonlijke grenzen blijft, niet out of the box kunnen of willen kijken. De door jezelf opgelegde beperkingen, grenzen die je niet wilt of kunt overschrijden, dit kan een verwijzing hebben naar een vorig leven een trauma, herinnering, vastzittend patroon, obstakel die steeds weer terugkomt enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.