• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Wekker droom picture

Wekker droom picture

Gepubliceerd op 2 augustus 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over een wekker vertellen je, dat je jezelf ervan bewust wordt van het feit dat er dingen in je leven spelen die de aandacht nodig hebben ( je innerlijk alarmklok). Een andere uitleg is dat je het gevoel kunt hebben dat tijd afhankelijk is. Wekker dromen gaan echt over wakker worden, bewustwording - de innerlijke klok en een innerlijke alarm dat afgaat. 

   

Nog een interessante uitleg is dat een wekker ook de natuurlijk biologische klok vertegenwoordigd, de wekker kan staan voor de overgang en/of menopauze. Maar ook menstruatie en eventueel de mannelijk en vrouwelijke energie die als het ware in balans komt en/of bewustwording vereist.  

  

Als aanvullende uitleg kunt je denken aan het leven of een situatie als onbevangen of juist met een angst voor vergankelijkheid ervaren. Een andere uitleg is, dat je iets bent vergeten wat heel belangrijk is. Misschien heb je geen rekening gehouden met de hoeveelheid aandacht die er in is gaan zitten. Bewustwording wordt weerspiegeld door de wekker, daarnaast is er natuurlijk een diepe verbinding met een klok en tijd! 

 

Een klok in je droom of visioen duidt op het belang van tijd in je leven, of in een situatie. Een andere uitleg is dat de tijd op is, je bent er nu echt klaar mee. Nog een andere uitleg is het ervaren van angstgevoelens of het gevoel hebben dat je niet bovenop de zaak zit. De tijd en/of de situatie niet in handen hebben - geen invloed hebben op alles wat er op dit moment in je leven speelt en/of wie er mee verbonden zijn. 

 

Een alternatieve uitleg is dat de klok staat voor verlangen naar de toekomst. Nog een alternatieve uitleg is zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, het geeft je dan een veilig gevoel dat je van thuis mee hebt genomen in je leven of situatie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.