• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Ongeluk droom picture

Ongeluk droom picture

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een aanrijding, of ongeluk vertellen je vooral over de situatie waarin je in je waakbestaan in zit. Je kunt denken aan emotionele pijn, verdriet,  niet lekker in je vel zitten. Woede, opgekropte emoties, angsten en trauma's.

 

Je bent zelf de auto, het ongeluk, de veroorzaker en de kreukels enzovoorts. Het is een weerspiegeling van hoe je voelt en/of hoe je voelde enzovoorts. Kijk bij het verklaren van dit soort dromen of visioenen dan ook heel goed naar de volgende punten. Ben jezelf de bestuurder of de veroorzaker of de pech hebber. 

Een andere uitleg is de confrontatie die je steeds weer uit de weg probeert te gaan, je onderbewuste probeert je bewust te maken van je desoriëntatie, het verlies van controle, je bent op dit moment de weg kwijt.

Nog een andere uitleg is dat een ongeluk de strijd tussen je mannelijke en vrouwelijke energie uitbeeldt, de strijd tussen geliefde, vriendschappen en kennissen komen op scherp te staan.

   

Een alternatieve uitleg is opgehoopte schuldgevoelens, pijn, verdriet en emoties waar je jezelf onbewust voor straft. Een andere belangrijke uitleg is de tegenslag, kracht, twist, valsheid en obstakels die je moet zien te overwinnen in het leven. Dromen waarin je dus een ongeluk hebt, aanrijding enzovoorts kun je zowel positief als negatief ervaren, na regen komt zonneschijn - als het ware schut je jezelf (je ziel) wakker, bewustwording van het feit dat.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.