• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Piraat droom picture

Piraat droom picture

Gepubliceerd op 31 juli 2021 om 07:00

Een droom of visioen over een piraat betekent vooruitgang, nieuwe kansen en vruchtbare plannen in je leven. Je bent op weg om nieuw kansen aan te gaan in je leven; maar je moet niet vergeten dat dit nog wel wat aandacht nodig heeft. Een piraat en in dit geval de boot staat ook voor overwinning van oude problemen die je achter je laat.

   

Een belangrijke uitleg is dat een piraat in je droom het gevoel van jezelf iets afnemen, te kort doen aan, jezelf ondermijnen weerspiegeld. Als aanvullende informatie kunt je zeggen dat piraten de donkere eigenschappen (innerlijke demonen) angsten en het overwinnen van dat alles wat je bang maakt vertegenwoordigd. 

  

Het is de innerlijke reis die een belangrijk onderdeel is van je leven en/of de situatie waarin je zit.  Een piraat droom of visioen geeft de zielsreis weer, de bron, de basis, je hart, je diepe maar donkere levenslessen. Een andere uitleg is dat een piraat ook de onderdrukte gevoelens en angsten weerspiegelen. Dit kun je dus zowel positief als negatief ervaren, na donkere dagen, na het diep onderzoeken van je zielslessen, roerselen kun je het licht weer vinden enzovoorts. Het verslavende terugkerende gedrag en patronen die je maar niet doorbroken krijgt. 

 

Als alternatieve uitleg is dat een piraten droom ook het onbekende en de uitdaging aangaan, dat wat niet standaard is, out of the box denken enzovoorts. Verder gaan daar waar andere stoppen, de uitdagende mannelijk energie wordt hierin vertegenwoordigd. 

 

 

Rustig water in je droom of visioen vertelt je dat je rustig vaarwater hebt om met je boot je doel te bereiken in je leven.

Onrustig water in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van de onrust en onevenwichtigheid van je doel in je leven.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.